Sport

Simona Halep, apărată la debutul Wimbledon: „Nu așa tratezi un lider mondial!”

Simona Halep a fost apărată de un jurnalist polonez chiar la debutul Wimbledon. Acesta nu e de acord cu tratamentul față de fostul lider mondial.
03.07.2023 | 20:04
Simona Halep aparata la debutul Wimbledon Nu asa tratezi un lider mondial
Simona Halep, apărată la debutul Wimbledon. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Jurnalistul polonez este de părere că Simona Halep a fost tratată urât de către autorități și consideră că indiferent dacă sportiva româncă este vinovată sau nu, această are dreptul la o judecată corectă.

Simona Halep, apărată la debutul Wimbledon

Simona Halep a fost apărată la debutul Wimbledon de către un jurnalist polonez, care este de părere că un fost lider mondial nu ar trebui să aibă parte de tratamentul de care a avut parte românca:

ADVERTISEMENT

„În 2022, când Simona Halep a jucat împotriva Elenei Rybakina pentru un loc în finala Wimbledon, habar nu avea ce va urma pentru ea. A fost suspendată pentru dopaj și nimeni nu știe când va putea din nou să joace tenis.

Meciul cu Daria Snigur de la US Open a fost ulitmul pentru ea. Problema este investigația în cazul de dopaj, care nu a început încă, deși în curând se vor face nouă luni de când fosta câștigătoare de Wimbledon a primit o suspendare provizorie”.

ADVERTISEMENT

„Pedepsele în cazuri de dopaj au tendința de a fi lungi, luni sau chiar ani de suspendare. Chiar dacă Simona va reveni pe teren, ea nu va fi în formă ca să lupte pentru țeluri înalte. O astfel de pauză lungă și-a pus amprenta în ceea ce privește pregătirea fizică, ca să nu mai menționez partea mentală.

Nu așa tratezi jucătoarele, mai ales foști lideri ai clasamentului mondial. Chiar dacă e vinovată, ar trebui să aibă dreptul la o judecată dreaptă, corectă”, a mai spus jurnalistul Piotr Bernaciak.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a negat acuzațiile de dopaj

Simona Halep a negat acuzațiile de dopaj, printr-un mesaj lung postat pe rețelele de socializare: De pe 7 octombrie, când am fost acuzat de ITIA pentru suspiciune de dopaj. Am trăit cel mai rău coșmar prin care am trecut vreodată în viața mea.

Nu numai că numele meu a fost murdărit în cel mai rău mod posibil, dar mă confrunt cu o determinare constantă din partea ITIA, pentru un motiv pe care nu îl pot înțelege, de a-mi dovedi vinovăția în timp ce nici măcar nu am avut vreo intenție de a lua substanțe ilicite”.

ADVERTISEMENT

„Am încercat de două ori să am ocazia de a fi judecat de un Tribunal Independent și ITIA a găsit constant motive pentru a amâna. Acum, când am stabilit clar că am fost victimă a unei contaminări, au apărut cu o așa-zisă evoluție anormală a sângelui meu”, a mai scris Simona Halep.

ADVERTISEMENT
Tags:
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros...
Cel mai nou cuplu din tenis! Jannik Sinner a confirmat la Roland Garros relația cu jucătoarea din circuitul WTA
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
O modificare facială ar putea fi un semn de cancer pulmonar, spun pneumologii
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana...
FOTO EXCLUSIV Echipamentul jalnic al lotului olimpic al României a înfuriat-o pe Dana Budeanu: „Arată ca puii de Crevedia”. COSR a primit bani de la Dedeman pentru o vestimentație comparată cu hainele de lucru ale muncitorilor nepalezi
Fratele Raisei, fetița dispărută în Dolj și găsită moartă într-o râpă, a fost...
Fratele Raisei, fetița dispărută în Dolj și găsită moartă într-o râpă, a fost luat de urgenţă în plasament. Părinţii copilei erau datori la cămătari
Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus...
Ce a putut declara Valentina Pelinel despre Mihaela Borcea, după ce s-a spus că a scos-o din afacerile familiei!
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Un ALT IMPOZIT la PENSIE după RECALCULARE. Anunțul ministrului MUNCII
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Câți bani primesc în plus de la 1 septembrie românii cu pensii mici
Rețetă de prăjitură cu cireșe și iaurt. Cel mai căutat desert în zilele...
Rețetă de prăjitură cu cireșe și iaurt. Cel mai căutat desert în zilele de vară
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă...
Radu Mazăre, tată la 55 de ani din închisoare. Imagini din camera intimă de la Jilava, unde el și soția lui l-au conceput pe Aris.
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic...
VIDEO. Familie din Timișoara, terorizată de vecinii cu care împarte aceeași casă. Dominic Fritz: „În 2024, încă sunt timișoreni agresați și hărțuiți fără ca statul român să-i protejeze”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”
Scriitorul român căruia soția îi căuta amante: „Gospodăria noastră s-a despărţit în două..”