Sport

Simona Halep neagă vehement noile acuzații de dopaj: „Mă simt neputincioasă, sunt hărțuită!”. Patrick Mouratoglou a intervenit nervos

Simona Halep neagă vehement a doua acuzație de dopaj, mărturisind că a trăit cel mai mare coșmar al vieții sale și că se simte neputincioasă.
19.05.2023 | 23:51
Simona Halep neaga vehement noile acuzatii de dopaj Ma simt neputincioasa sunt hartuita Patrick Mouratoglou a intervenit nervos
Simona Halep neagă vehement noile acuzații de dopaj. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sportiva româncă se apără și explică motivul pentru care se simte o victimă, dezvăluind și calvarul prin care a trecut după prima acuzație de doping, spunând că viața ei s-a transformat într-un coșmar.

Simona Halep neagă vehement noile acuzații de dopaj

Simona Halep a oferit o primă reacție, prin intermediul rețelelor de socializare, după a doua acuzație de dopaj. Aceasta a mărturisit că se simte neputincioasă și hărțuită în urma noilor acuzații primite, pe care le neagă vehement:

ADVERTISEMENT

De pe 7 octombrie, când am fost acuzat de ITIA pentru suspiciune de dopaj. Am trăit cel mai rău coșmar prin care am trecut vreodată în viața mea.

Nu numai că numele meu a fost murdărit în cel mai rău mod posibil, dar mă confrunt cu o determinare constantă din partea ITIA, pentru un motiv pe care nu îl pot înțelege, de a-mi dovedi vinovăția în timp ce nici măcar nu am avut vreo intenție de a lua substanțe ilicite.

ADVERTISEMENT

Am încercat de două ori să am ocazia de a fi judecat de un Tribunal Independent și ITIA a găsit constant motive pentru a amâna. Acum, când am stabilit clar că am fost victimă a unei contaminări, au apărut cu o așa-zisă evoluție anormală a sângelui meu”.

Mesajul Simonei Halep. Sursă foto: Instagram.
Mesajul Simonei Halep. Sursă foto: Instagram.
Mesajul Simonei Halep. Sursă foto: Instagram.
Mesajul Simonei Halep. Sursă foto: Instagram.

„Mă simt neputincioasă!”

„Trei experți de renume mondial care au studiat analizele mele de sânge au fost extrem de clari că sângele meu este complet normal.

ADVERTISEMENT

Mă simt neputincioasă în fața unui astfel de hărțuire și a unei motivații din partea lor de a mă considera vinovată de ceva ce nu am făcut niciodată. Încă o dată, toată viața mea am fost total împotriva oricărui fel de înșelătorie. Nu se potrivește cu valorile mele.

Singurul lucru pe care îl sper, în acest moment, este să am posibilitatea de a accesa în cele din urmă judecătorii independenți și imparțiali într-un tribunal, care îmi va oferi șansa de a-mi dovedi nevinovăția”, a continuat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Patrick Mouratoglou a intervenit nervos

„Am încredere deplină în justiție și aștept cu nerăbdare să am în sfârșit ocazia de a-mi prezenta cazul la audierea mea care este programată la sfârșitul lunii mai, după mai multe amânări din partea ITIA.

Sprijinul celor dragi, al lumii tenisului și al fanilor mei mi-au dat curajul de a continua să mă antrenez în fiecare zi și să lupt pentru adevăr. Nu vă pot mulțumi suficient pentru asta. Cu drag, Simona!”, a mai scris Simona Halep, pe contul personal de Instagram.

Patrick Mouratoglou, antrenorul Simonei Halep, a dat un comentariu la postarea elevei sale, în care a intervenit cu un mesaj clar, prin care își manifestă indignarea față de situația creată: „Această hărțuire depășește cu mult limitele acceptabile!”.

ADVERTISEMENT