Sporturi

Simona Halep are un colier nou! Ce mesaj le-a transmis fanilor la Montreal

08.08.2018 | 08:00
Simona Halep are un colier nou Ce mesaj lea transmis fanilor la Montreal
ADVERTISEMENT

Simona Halep are un colier nou. Revenită în circuit după o lună de vacanță, românca are o atitudine mult schimbată față de ceea ce a arătat la Wimbledon. Neașteptat de încrâncenată la Londra, stare pe care a pus-o în special pe seama oboselii pe care o resimțea, Simona a apărut mult mai jovială la Montreal. Toată un zâmbet, românca s-a afișat la conferința de presă cu un accesoriu nou.

Simona Halep nu este neapărat o împătimită a bijuteriilor, dar a ținut neapărat să afișeze un mesaj special la reîntâlnirea cu fanii ei de la Montreal, oraș despre care presa de peste ocean scrie că a adoptat-o deja pe româncă. “Love” este mesajul de pe noul colier al Simonei Halep, iar acesta poate avea mai multe conotații. Și nu neapărat legat de o posibilă relație sentimentală a liderului mondial. Deși nici această variantă nu poate fi exclusă direct.

ADVERTISEMENT

Simona Halep are un colier nou. Pentru cine este mesajul “love”?

Pe de altă parte, Simona Halep are toate motivele să iubească și tenisul. Acum mai mult decât niciodată. Ajutată enorm de titlul de Grand Slam pe care l-a cucerit la Roland Garros. După trei finale pierdute dramatic, toate după set decisiv și multe momente dramatice, românca era pusă sub o uriașă presiune. Locul ei în istoria tenisului era pus în pericol tocmai de această etichetă care îi fusese pusă. De jucătoare care nu știe să gestionez momentele importante ale carierei.

Simona Halep are un colier nou. Cadoul pentru victoria de la Roland Garros. Câștigarea titlului la Paris a ajutat-o pe Simona să se elibereze de presiune, iar acum se poate bucura de tenis. O bucurie care nu s-a văzut și la Wimbledon, dar lucrurile stau diferit. Românca nu s-a simțit niciodată în largul ei pe iarbă și, în plus, nici nu are așa mare priză la publicul britanic. De altfel, Su-Wei Hsieh a avut clar sprijinul tribunei la victoria în fața liderului mondial.

ADVERTISEMENT

La Rogers Cup, venită și după o vacanță care i-a dat șansa să se relaxeze, lucrurile stau diferit. Are un capital important de fani în Montreal, iar victoria din 2016 este un alt motiv pentru a-i oferi cele mai bune senzații în teren. În plus nici tragerea la sorți nu ar trebui să îi dea prea mari bătăi de cap. Singurele adversare complicate în până în semifinale ar putea fi Maria Șarapova și Caroline Garcia. Rusoaica este departe de perioada în care era o sperietoare, ca drept dovadă că Simona s-a impus la ultimele două confruntări directe. Nici Garcia nu trece prin cea mai bună formă a carierei.

Tocmai pe acest, al lipsei de presiune, a insistat și Simona Halep la conferința de presă la care și-a afișat noul colier. Specialiștii o văd favorită la Montreal, ba chiar mai mult, anticipează că va trece de Mihaela Buzărnescu în finala Rogers Cup 2018. Simona are de apărat punctele dintr-o semifinală jucată anul trecut, în vreme ce rivala ei pentru titlu mondial, Caroline Wozniacki, a jucat finala în 2017. Astfel, primul loc va fi sigur al româncei și după turneul de la Montreal.

ADVERTISEMENT