Sport

Simona Halep, ca-n zilele bune! Lovituri aspre de backhand și forehand la Dubai. Foto

Simona Halep a efectuat o nouă sesiune de antrenament intens la Dubai. Spre deosebire de zilele trecute, fostul lider WTA a pus mingea în joc.
16.01.2024 | 18:53
Simona Halep s-a antrenat pe terenul central de la WTA 1000 Dubai. Foto: Instagram - @simonahalep.
ADVERTISEMENT

Simona Halep nu face pauză de la tenis, deși este suspendată pentru dopaj. Fostul lider WTA se află la Dubai în această perioadă și se pregătește din greu în speranța de a reveni pe teren. La ultimul antrenament, dubla campioană de Grand Slam și-a luat racheta pe teren.

Simona Halep, ca-n zilele bune! Lovituri aspre de backhand și forehand

Simona Halep a fost suspendată patru ani din tenis pentru o dublă încălcare a programului anti-doping. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a făcut apel la TAS și va fi audiată în perioada 7-9 februarie. Totuși, „Simo” continuă să se antreneze la cel mai înalt nivel.

ADVERTISEMENT

La începutul săptămânii, românca a tras tare pe teren, cât și în sala de forță. Simona Halep îi ține la curent pe fani cu pregătirea din Dubai și a postat o nouă serie de fotografii de la antrenament în cursul zilei de marți.

Spre deosebire de zilele trecute, Simona Halep a adus și racheta pe teren. Românca a trimis lovituri aspre de backhand și forehand în terenul advers. Ulterior, „Simo” a exersat voleul din preajma fileului, iar antrenamentul s-a încheiat cu un zâmbet încrezător.

ADVERTISEMENT
Simona Halep și-a exersat voleul din preajma fileului. Foto: Instagram - @simonahalep.
Simona Halep și-a exersat voleul din preajma fileului. Foto: Instagram – @simonahalep.

Simona Halep s-a antrenat pe terenul central de la Dubai

Simona Halep nu are voie să participe în competițiile de tenis și nici să asiste sau să fie prezentă în zonele oficiale ale turneelor de tenis. Totuși, românca a trecut peste această piedică și s-a antrenat pe arena centrală de la WTA 1000 Dubai.

Turneul de mare anvergură va avea loc în perioada 18-24 februarie. „Simo” a purtat un echipament negru Nike și a jucat un meci de antrenament. Halep a cucerit trofeul de la Dubai de două ori de-a lungul carierei (2015 și 2020).

ADVERTISEMENT

În această perioadă, sportiva născută la Constanța se antrenează la academia renumită din Dubai, CF Tennis Academy. În 2018, Simona Halep a fost ambasadoarea Dubai Duty Free și are o relație excelentă cu sponsorul oficial al turneului din Emiratele Arabe Unite.

Simona Halep va fi audiată de TAS în perioada 7-9 februarie

Simona Halep este suspendată 4 ani din tenis pentru dopaj. Românca a fost depistată pozitiv cu roxadustat în timpul US Open 2022. În primăvara anului 2023, jucătoarei de tenis i s-au descoperit „nereguli” în pașaportul biologic.

ADVERTISEMENT

După dictarea suspendării din partea ITIA și a Tribunalului Sport Resolutions, Halep a făcut apel la TAS și speră în anularea pedepsei. Fostul lider WTA susține cu tărie că este nevinovată. De altfel, Patrick Mouratoglou, fostul antrenor al Simonei, a recunoscut că el a fost cel care i-a recomandat româncei suplimentul contaminat cu roxadustat.

ADVERTISEMENT