Sporturi

Simona Halep o bate pe Garcia și va juca semifinale cu Șarapova

18.05.2018 | 23:51
Simona Halep o bate pe Garcia si va juca semifinale cu Sarapova
ADVERTISEMENT

Update / Simona Halep se califică în semifinale la Roma după ce trece de Caroline Garcia, scor 6-2, 6-3. Va juca sâmbătă în semifinale, cu Maria Șarapova, nu mai devreme de ora 18:00. Foarte important, Simona își păstrează primul loc mondial.


6-3. Halep face break și este în semifinale.

5-3. Garcia face break și rămâne în meci.

5-2. Simona face break și servește pentru semifinale la Roma.

4-2. Simona își face serviciul.

3-2. Garcia se apropie la o lungime.

3-1. Simona își face serviciul.

2-1. Simona face primul break din setul doi.

1-1. Simona servește bine și își face serviciul.

0-1. Garcia își face pentru prima dată serviciul.


6-2. Simona Halep închide primul set.

5-2. Simona face un nou break.

4-2. Simona își face serviciul pentru prima dată.

3-2. Al cincilea break în startul partidei.

2-2. Garcia răspunde din nou cu break.

2-1. Simona fructifică a șaptea minge de break în acest game prelungit.

1-1. Cu o dublă greșeală la final, Halep își pierde serviciul la zero.

1-0. Start cu break pentru Halep.


Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM sferturi WTA Roma. Campioana noastră a avut parte de o zi de pauză la Roma, profitând de abandonul lui Madison Keys. Simona o va întâlni pe Caroline Garcia pentru un loc în careul de ași.

ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 21:55 Novak Djokovic îl învinge pe Kei Nishikori, scor 2-6, 6-1, 6-3 și merge în semifinale. Astfel, partida Simonei Halep va începe în aproximativ 10 minute.

UPDATE: ora 19:15 Daneza Caroline Wozniacki a fost executată în două seturi de către estonianca Anett Kontaveit (6-3, 6-1) în sferturile de finală la Roma. Acest rezultat este foarte important pentru Simona Halep, dar numai dacă românca o va învinge pe Garcia. În acest caz Simona va rămâne numărul 1 mondial şi va fi cap de serie numărul 1 la Openul francez de la Roland Garros, marele turneu de Grand Slam pe zgură al anului!

ADVERTISEMENT

UPDATE: ora 19:00  Simona Halep şi  Caroline Garcia s-au pregătt, în această după-amiază, alături de “hitting partners” puţin peste jumătate de ora, în vederea meciului din această seară. Hitting partnerul Simonei a fost un italian, în timp ce Caroline a fost consiliată de pe teren de tatăl ei, Louis Paul Garcia.


UPDATE 15.25 / Caroline Garcia a declarat că meciul împotriva Simonei va fi unul de foc. “E mereu o provocare sa joc impotriva Simonei. Pot invăța enorm din această dispută. Fie că voi pierde, fie că voi câștiga, voi încerca să dau 100%. Voi încerca să aduc ceva nou față de ultima noastră dispută, ce de la Singapore. O victorie împotriva oricărei jucătoare din TOP 10 e un lucru extraordinar. Că ești locul 1 sau locul 5 nu contează prea mult. Totuși, să învingi locul 1 mondial este evident mai bine. Simona e bună pe hard, dar e foarte bună și pe zgură. Aici, la Roma, suprafața parcă e mai lentă decât obișnuia să fie. Vom vedea ce se va întâmpla în timpul meciului,” a spus franțuzoaica.

ADVERTISEMENT

UPDATE, ora 10:18 / Meciul dintre Simona Halep şi Caroline Garcia se joacă vineri, de la ora 20:30. În cazul unei victorii, liderul mondial va juca sâmbătă împotriva câştigătoarei meciului Maria Şarapova – Jelena Ostapenko.


Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM sferturi WTA Roma. Franțuzoaica a învins-o în optimile de finală cu 6-1, 7-6 pe americanca Sloane Stephens, campioana de la US Open. Meciul dintre liderul mondial și Stephens va avea loc vineri, de la ora 20:30 pe Terenul Central de la Foro Italico.

ADVERTISEMENT

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM sferturi WTA Roma. Românca are meciurile directe

Simona Halep şi jucătoarea de 24 de ani din Franţa s-au întâlnit de patru ori până acum, iar de trei ori a învins românca. Va fi primul meci pe zgură între cele două jucătoare, toate celelalte fiind pe hard.

Simona Halep – Caroline Garcia LIVE STREAM sferturi WTA Roma. Liderul mondial a câştigat meciurile disputate la Sydney (2016), Toronto (2017) şi Singapore (2017), în timp ce Caroline Garcia a câștigat finala de anul trecut din turneul de la Beijing. Halep are șansa să câștige pentru prima dată la Foro Italico după ce anul trecut a pierdut finala împotriva Elinei Svitolina.

ADVERTISEMENT
Tags: