Sport

Surpriză uriaşă la WTA Doha! Simona Halep, eliminată în turul 1 de Caroline Garcia, după 4-6, 3-6

Simona Halep părăseşte turneul de la Doha, în turul 1, după ce Caroline Garcia a învins-o în două seturi, scor 4-6, 3-6. După un start echilibrat, românca este eliminată.
21.02.2022 | 14:40
Surpriza uriasa la WTA Doha Simona Halep eliminata in turul 1 de Caroline Garcia dupa 46 36
ADVERTISEMENT
21-02-2022
13:25

Caroline Garcia o elimină pe Simona Halep

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

4-6, 3-6: Caroline Garcia câştigă meciul cu Simona Halep şi se califică în turul 2.

4-6, 3-5: Simona Halep ia game-ul, iar Caroline Garcia va servi pentru câştigarea meciului.

4-6, 2-5: Caroline Garcia câştigă game-ul şi o obligă pe Simona Halep să servească pentru a rămâne în meci.

4-6, 2-4: Simona Halep îşi face serviciul şi ia game-ul.

4-6, 1-4: Caroline Garcia câştigă game-ul fără prea mari emoţii.

4-6, 1-3: Simona Halep rupe seria lui Caroline Garcia şi câştigă un prim game în setul al doilea.

4-6, 0-3: Caroline Garcia a salvat patru mingi de break şi ia al treilea game al setului secund.

4-6, 0-2: Caroline Garcia face break-ul şi în setul secund, după ce Simona Halep îşi pierde serviciul pentru a doua oară.

4-6, 0-1: Caroline Garcia începe bine şi setul al doilea.


4-6: Caroline Garcia face primul break al meciului şi câştigă setul 1.

4-5: Caroline Garcia îşi face serviciul şi Simona Halep va servi pentru a rămâne în setul 1.

4-4: Simona Halep ia game-ul după câteva schimburi rapide de mingi.

3-4: Caroline Garcia serveşte bine şi câştigă game-ul.

3-3: În sfârşit un game rapid, pe care Simona Halep l-a câştigat pe propriul serviciu.

2-3: Caroline Garcia salvează, la rândul ei, două mingi de break. Franţuzoaica a luat game-ul, încă unul foarte disputat din primul set.

2-2: Din nou, Simona Halep salvează două mingi de break şi câştigă game-ul.

1-2: După un game lung şi foarte disputat, Caroline Garcia a câştigat game-ul.

1-1: Simona Halep salvează patru mingi de break şi obţine game-ul, însă are mari probleme cu primul serviciu.

0-1: Caroline Garcia câştigă primul game al meciului, după ce a reuşit deja doi aşi.

A început meciul dintre Simona Halep şi Caroline Garcia.

21-02-2022
12:40

Meciul Simonei Halep începe cu întârziere

UPDATE, ora 15:10 / Organizatorii au decis ca meciul Simona Halep – Caroline Garcia să înceapă, la 15:25, chiar dacă duelul dintre Tereza Martincova şi Elina Svitolina nu s-a încheiat, aşa cum anunţaseară iniţial.


Organizatorii de la WTA Doha au decis ca meciul Simona Halep – Caroline Garcia să înceapă după terminarea partidei dintre Tereza Martincova şi Elina Svitolina, chiar dacă duelurile nu sunt programate pe acelaşi teren. Astfel, meciul Simonei Halep are o întârziere şi va începe după ora 15:30.

Meciul dintre Tereza Martincova şi Elina Svitolina a ajuns în setul decisiv.

Meciul Simona Halep – Caroline Garcia are loc luni, 21 februarie, cu începere de la ora 14:30, în cadrul primului tur al turneului feminin de tenis de la Doha, Qatar Total Energies Open, dotat anul acesta cu 1.000 de puncte şi premii în valoare de 2.331.000 de dolari.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Caroline Garcia

Întâlnirea Simona Halep – Caroline Garcia se dispută luni, 21 februarie, de la ora 14:30, în primul tur al puternicului turneu Masters de 1000 de puncte  de la Doha, pe terenul principal din cadrul Khalifa International Tennis and Squash Complex din capitala Qatarului. Este o situaţie interesantă, pentru că acest turneu are, prin rotaţie, un an valoare de 500 de puncte, următorul crescând la 1.000 de puncte.

ADVERTISEMENT

Este de aşteptat prezenţa unui public numeros, ţinând cont că vor fi prezente majoritatea numelor mari din tenisul feminin, printre care şi patru jucătoare din România: Simona Halep, Irina Begu, Jaqueline Cristian şi Sorana Cîrstea.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Caroline Garcia

Partida Simona Halep – Caroline Garcia se joacă luni, 21 februarie, de la ora 14:30 pe terenul principal din cadrul Khalifa International Tennis and Squash Complex în turul 1 al Mastersului de la Doha şi va fi televizată în exclusivitate pe canalul Digi Sport 2. O mai puteţi urmări şi în format LIVE VIDEO, intrând pe site-ul FANATIK.

ADVERTISEMENT

La Doha, Simona va avea parte de o vreme identic de frumoasă cu cea care a fost toată săptămâna trecută la Dubai. Şi aşa va fi pe toată durata turneului, fără nici o ameninţare de ploaie. O temperatură agreabilă, de 24 de grade la ora jocului şi o umiditate între 50-60 la sută, care nu deranjează respiraţia jucătoarelor.

Halep a încheiat horror ce începuse foarte bine la Dubai

Simona Halep se află la cel de-al doilea turneu la care participă în ţările Golfului. Săptămâna trecută a jucat la Dubai, turneul pe care îl câştigase de două ori în carieră şi se părea că va reuşi să ajungă din nou în finală. Însă s-a oprit în semifinala cu letona Jelena Ostapenko, care avea să câştige competiţia.

ADVERTISEMENT

A fost un episod care a devenit copie la indigo la dezastrul din 2017, din finala de la Roland Garros, când Simona a condus-o pe letonă cu 1-0 la seturi, 3-0 şi 40-0 pe serviciul adversarei în setul secund şi din acel moment s-a prăbuşit inexplicabil. Acum, la Dubai, a avut 1-0 la seturi, a pierdut clar la tie-break setul doi, iar în al treilea a fost o umbră, spulberată de Ostapenko cu 6-0.

Simona a coborât pe locul 27 în lume

Deşi a jucat semifinala la Dubai Simona Halep a căzut în ierarhia WTA, fiind acum pe poziţia 27. Adversara ei din acest meci, Caroline Garcia, ocupă locul 76, deşi rezultatele ei sunt mai degrabă modeste, nemaireuşind de multă vreme să ajungă în fazele superioare ale unor turnee WTA.

ADVERTISEMENT

Simona Halep se află şi la acest turneu având alături doar un sparring-partner luat de la Academia lui Patrick Mouratoglu. Nu există nici o persoană de staff tehnic iar la Dubai acest lucru s-a văzut perfect în setul al treilea al semifinalei cu Ostapenko, când Halep şi-a pierdut controlul nervos şi concentrarea şi a fost clar depăşită de situaţie.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Caroline Garcia

Aparent, victoria Simonei Halep în acest meci cu Caroline Garcia nu ar trebui să reprezinte nici o problemă şi de aceea şi cota acordată de casele de pariuri pentru succesul ei este foarte mică, abia 1,10 faţă de un enorm 8.00 primit de franţuzoaică. Aceasta dacă reuşeşte să câştige un set are o cotă incredibilă, de 3,10.

Sunt nu mai puţin de opt întâlniri directe între cele două jucătoare de-a lungul timpului. Scorul este unul categoric în favoarea româncei. Aceasta s-a impus în şapte confruntări, doar la Beijing, în 2017, Garcia izbutind un succes cu scorul de 2-0. În mod normal ar trebui să bifăm a opta victorie directă a Simonei.

ADVERTISEMENT