Sport

Simona Halep – Danka Kovinic 6-2, 6-1 în turul 3 la Australian Open. Simo defilează şi se califică în optimile de finală. Rezumatul meciului. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul Simona Halep - Danka Kovinic, contând pentru turul 3 al concursului feminin din cadrul primului Grand Slam al anului, Australian Open
22.01.2022 | 04:15
Simona Halep  Danka Kovinic 62 61 in turul 3 la Australian Open Simo defileaza si se califica in optimile de finala Rezumatul meciului Video
Simona Halep s-a calificat în optimile Australian Open 2022
ADVERTISEMENT
22-01-2022
04:36

Rezumatul meciului Simona Halep - Danka Kovinic

22-01-2022
02:57

Simona Halep şi-a aflat adversara din optimi

La scurt timp după ce Simona Halep a învins-o pe Danka Kovinic, pe “Margaret Court” s-a terminat şi meciul dintre Tamara Zidansek şi Alize Cornet. Jucătoarea din Franţa s-a impus, scor 4-6, 6-4, 6-2, şi este următoarea adversară a Simonei Halep.

Meciul dintre Simona Halep şi Alize Cornet, din optimile de finală de la Australian Open 2022, se va juca luni, organizatorii urmând să anunţe duminică ora de disputare.

22-01-2022
01:41

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open

6-2, 6-1 – Simona Halep obţine calificarea în optimile de finală, după ce a reuşit un nou break.

6-2, 5-1 – Simona Halep câştigă la zero pe propriul servicu şi Danka Kovinic va servi pentru a rămâne în meci.

6-2, 4-1 – Simona Halep face un nou break după un game extrem de disputat. Danka Kovinic a salvat trei mingi de break, însă până la urmă şi-a pierdut serviciul.

6-2, 3-1 – Simona Halep salvează o minge de break şi câştigă game-ul.

6-2, 2-1 – Danka Kovinic câştigă primul game din setul 2 pe propriul serviciu.

6-2, 2-0 – Simona Halep îşi face perfect serviciul şi consolidează break-ul.

6-2, 1-0 – Simona Halep face un nou break la zero.


6-2 – Simona Halep câştigă primul set, după un set disputat pe propriul serviciu.

5-2 – Simona Halep ridică ritmul şi obţine un nou break, de această dată la zero.

4-2 – Simona Halep şi-a consolidat break-ul şi a câştigat game-ul pe propriul serviciu.

3-2 – Un nou break, de această reuşit de Simona Halep. Startul meciului este unul echilibrat, însă ies în evidenţă greşelile neforţate ale ambelor jucătoare.

2-2 – Danka Kovinic face, la rândul ei, break-ul, după un game în care Simona Halep a servit modest.

2-1 – Simona Halep reuşeşte primul break al meciului şi începe să controleze jocul.

1-1 – Simona Halep nu are prea mari emoţii şi serveşte bine în al doilea game al meciului.

0-1 – Danka Kovinic câştigă primul game al meciului pe propriul serviciu.

A început meciul dintre Simona Halep şi Danka Kovinic.

Meciul Simona Halep – Danka Kovinic are loc sâmbătă, 22 ianuarie, în jurul orei 03:30 ora României, ora 12:30 la Melbourne, în cadrul turului 3 al primului turneu de Grand Slam, Australian Open.

Kovinic este jucătoarea care a oprit mult aşteptatul duel dintre Halep şi Emma Răducanu în această fază, învingând-o pe britanică în trei seturi.

ADVERTISEMENT

Unde se joacă meciul Simona Halep – Danka Kovinic, din turul 3 al Australian Open

Întâlnirea Simona Halep – Danka Kovinic se dispută sâmbătă, 22 ianuarie, de la ora 03:30, ora României, pe al doilea teren din complexul Melbourne Park al Australian Open. Este vorba de John Cain Arena, cu o capacitate de 10.500 de locuri, care mai înainte s-a numit Melbourne Arena.

Actualul nume îl are de la cel de-al 41-lea premier al statului Victoria, în funcţie între anii 1982-1990 şi care are meritul de a fi decis în anul 1988 mutarea Australian Open pe terenurile de la Melbourne Park. Este arena pe care îi place să evolueze cel mai mult excentricul jucător de la Antipozi, Nick Kyrgios.

ADVERTISEMENT

Decizie incredibilă luată de Eurosport: partida Simona Halep – Danka Kovinic nu va fi transmisă în direct în România

Partida Simona Halep – Danka Kovinic se joacă sâmbătă, de la ora 03:30 ora României pe arena John Cain din complexul Melbourne Park, în turul 3 al turneului de Grand Slam Australian Open.

Din păcate pentru iubitorii tenisului din România, ea nu va fi transmisă în direct pe micile ecrane de către canalul Eurosport, cel care deține drepturile de difuzare. Din rațiuni comerciale, va fi transmisă doar pe platforma Eurosport Player, dar o mai puteţi viziona și dacă veţi intra pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Este destul de ciudat faptul că organizatorii au programat acest meci la o oră de prânz în Australia, când soarele începe să dogorească tot mai tare, temperatura zilei urmând a ajunge până la graniţa a 30 de grade. Un impediment pentru jucătoare, pentru că pe lângă căldură şi umiditatea ridicată din aer va fi o problemă.

Simona Halep, victorii la pas în primele două tururi

Simona Halep a câştigat meciurile din primele două tururi fără a lăsa vreo speranţă adversarelor sale. În primul tur, a trecut de poloneza Magdalena Frech, care totuşi a reuşit să adune  şapte game-uri în total. Nu la fel de norocoasă a fost brazilianca Beatriz Haddad-Maia în turul 2, care abia a adunat două game-uri în tot meciul.

ADVERTISEMENT

Danka Kovinic a obţinut ambele victorii trebuind să muncească din greu, în trei seturi. În primul tur a depăşit-o pe sud-coreeanca Su Jeon Jang, locul 210 WTA, cu 2-1 şi acelaşi scenariu a fost în turul 2 în faţa Emmei Răducanu, locul 18 şi învingătoare anul trecut la US Open, dar a avut şi şansa ca adversara să se accidenteze serios la mână şi să nu mai poată juca la nivelul normal.

Simona Halep are un culoar destul de bun

Dacă va reuşi să treacă de muntenegreanca de pe locul 93 în lume, Simona Halep ar urma să întâlnească în turul 4, adică în optimi, pe învingătoarea din meciul Tamara Zidansek – Alize Cornet. Este adevărat că franţuzoiaca are un scor neaşteptat de clar, 3-1, în faţa Simonei, dar rămâne un rival destul de accesibil.

Kovinic pare că nu este impresionată de CV-ul lui Halep şi a trimis mai multe mesaje războinicela adresa acesteia, avertizând-o că nu va avea viaţă uşoară cu ea. Calificarea în turul 3 la acest Australian Open reprezintă cea mai bună performanţă a ei în turnee de Grand Slam.

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Danka Kovinic

Ca şi în precedentul tur, adversara româncei nici nu există pentru casele de pariuri, deşi a eliminat o câştigătoare de US open. 1,05 este cota la victorie pentru Simona Halep şi 11,50 dacă muntenegreanca va da lovitura vieţii. Şi dacă ar lua un set, Kovinic are o cotă inimaginabilă, 4,70.

Cele două jucătoare s-au mai întâlnit o singură dată, în 2016, la Openul BRD organizat la Bucureşti şi a fost o victorie facilă pentru Simona Halep în două seturi, 6-4, 6-2. Opinia specialiştilor este că Halep va obţine o calificare fără emoţii, devenind tot mai evident una dintre favorite la trofeu, prima fiind, indiscutabil, australianca Ashleigh Barty.

ADVERTISEMENT