Sport

Simona Halep, fericită după încă o victorie la Moscova: „Vreau să mă bucur de fiecare clipă din teren”

Simona Halep a fost fericită la finalul unei noi victorii de la turneul de la Moscova.
21.10.2021 | 22:07
Simona Halep fericita dupa inca o victorie la Moscova Vreau sa ma bucur de fiecare clipa din teren
ADVERTISEMENT

„Simo” a declarat la finalul meciului cu Veronika Kudermetova că se simte bine și că se bucură de fiecare clipă din teren, mai ales că poate să termine anul cu două competiții importante, la Moscova și la Cluj.

Simona Halep a vorbit și despre starea sa de sănătate, spunând că gamba nu îi mai pune probleme, iar în rest se simte foarte bine.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, fericită după încă o victorie la Moscova

Simona Halep s-a impus în duelul cu Veronika Kudermetova în două seturi, scor 6-1, 7-6, iar la finalul confruntării, românca a vorbit despre bucuria pe care o simte de când s-a întors pe terenul de tenis:

„Setul doi a fost mult mai dificil, cred că a servit mult mai puternic, a fost mai greu să iau conducerea jocului. Important e că am reușit să termin meciul în două seturi, mă bucur că reușesc să joc din nou un tenis foarte bun.

ADVERTISEMENT

Nu a fost ușor, dar mă bucur că sunt pe teren, îmi place și mă bucur că am câștigat două meciuri la acest turneu și să mă bucur de fiecare clipă pe teren”.

„Îmi doresc să joac și la Cluj, nu a fost ușor de gestionat acest an, am muncit mult ca să ajung aici și corpul ține, jocul și ritmul pe care l-am avut înainte o să vină cu cât joc mai multe meciuri”, a mai spus Simona, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„Mă simt bine, nu am alte dureri!”

Simona Halep a continuat și a vorbit despre starea sa de sănătate, recunoscând că nu mai are alte dureri și vrea să joace la un nivel înalt toate meciurile până la finalul sezonului competițional:

„A trecut ceva timp după ce m-am recuperat, mă simt bine cu gamba, nu am alte dureri, mă simt bine și vreau doar să mă bucur de tenis. Tot ce se întâmplă acum e un bonus pentru mine.

ADVERTISEMENT

Mă simt bine la Moscova, e un oraș frumos, mă bucur că am revenit și că pot să termin sezonul într-o notă frumoasă”.

„Am văzut-o pe viitoarea adversară, încrederea ei e sus, nu am nimic de pierdut și îmi doresc să fac un rezultat bun”, a mai spus Simona Halep la finalul partidei.

ADVERTISEMENT