Life

Simona Halep, forțată să renunțe la momentul prezentării tortului! Dezvăluiri neștiute de la petrecerea de cununie

De ce nu au avut Simona Halep și Toni Iuruc momentul tortului la petrecerea de cununiei?
16.09.2021 | 18:34
Simona Halep fortata sa renunte la momentul prezentarii tortului Dezvaluiri nestiute de la petrecerea de cununie
De ce a renunțat Simona Halep la momentul prezentării tortului. Sursă foto: Fanatik
ADVERTISEMENT

Nu de puține ori auzim că dragostea trece prin stomac, iar Simona Halep și Toni Iuruc au știut să aleagă un meniu care să satisfacă papilele gustative și ale celui mai pretențios invitat.

Au ales o locație de vis, la malul mării, i-au invitat pe Dan Bittman și pe Loredana Groza pentru a întreține atmosfera, iar meniul stabilit a fost de-o bogăție ca-n filme. De altfel, FANATIK a aflat,  în exclusivitate, meniul şi v-a prezentat lista de mâncăruri alese de la evenimentul care a avut loc la “Fratelli”.

ADVERTISEMENT

Langustine, faimoasele sarmale și un colț tradițional românesc s-au aflat, printre altele, pe lista preparatelor servite la petrecere. Nici selectia băuturilor nu a fost făcută la întâmplare. Șampanie Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei sunt doar câteva dintre licorile cu care invitații au putut să ciocnească în cinstea proaspeților căsătoriți.

Simona Halep, nevoită să renunțe la momentul prezentării tortului

Surprinzătoare este însă lipsta tortului din meniu! FANATIK a aflat de ce nu a existat, de fapt, momentul tortului la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ați putea spune că vorbim despre o cununie civilă și poate protagoniștii nu au luat în calcul să-l integreze în lista preparatelor, dar motivul este altul. Deși cei aproximativ 300 de invitați nu au văzut tortul nici trecut în meniu, nici tăiat de Simona Halep și Toni Iuruc au avut, însă, ocazia să îi guste.

ADVERTISEMENT

Conform surselor FANATIK, momentul tortului era trecut în desfășurătorul evenimentului, dar nu a mai ajuns să fie prezentat invitaților. Desertul – despre care am auzit că a fost curcubeu pe cerul gurii – a fost adus din exterior, nu pregătit în bucătăria luxoasă și dotată a clubului Fratelli și urma să fie tăiat de Simona și Toni în momentul focului de artificii.

Loredana Groza a dat însă programul peste cap și tortul nu a mai fost adus de angajații care s-au ocupat ca totul să se desfășoare ca la carte.

ADVERTISEMENT

Programul artistic al cântăreței a încins atmosfera, invitații s-au ridicat de la mese și au dănțuit până la epuizare, iar timpul a trecut ca… gândul. Impresionantul foc de artificii a început fix în momentul în care Loredana termina programul stabilit, iar organizatorii, împreună cu Simona și Toni, au decis să renunțe la tăiatul tortului în fața invitaților.

Meniu de top. Pregătirile au început de sâmbătă

Conform surselor noastre, meniul servit la cununia Simonei Halep este unul de top, pregătit extrem de rar. Am mai aflat și că bucătarii au intrat în focuri încă de sâmbătă, iar pregătirea unora dintre preparate a durat o zi întreagă.

ADVERTISEMENT

Degustarea meniului a fost făcută, așa cum era firesc, de Simona și Toni care au fost extrem de încântați și nu au cerut să fie ceva schimbat. Interesant de știut este și faptul că angajații localului de cinci stele unde a fost organizat evenimentul nu au avut voie cu telefoane mobile în ziua cununiei.

“Corner tradiţional românesc” a fost primul fel din meniul evenimentului și a cuprins:

  • mix de platouri tradiţional româneşti (mezeluri de Covasna şi brânzeturi)
  • plăcinte machedoneşti servite cu lapte bătut
  • salată de vinete servită cu ardei copţi
  • zacuscă de legumepiperchi din ardei graşi cu roşii şi brânză de oaie
  • piure de năut cu muguri de pin şi pătrunjel servit cu lipie
  • platou de crudităţi

Pe lângă preparatele tradţionale, invitaţii au avut la dispoziţie şi un “sushi bar station”, iar pe mese au găsit o selecţie de blinis cu icre negre.

Vezi AICI meniul integral.

 

ADVERTISEMENT