Nu de puține ori auzim că dragostea trece prin stomac, iar Simona Halep și Toni Iuruc au știut să aleagă un meniu care să satisfacă papilele gustative și ale celui mai pretențios invitat.
Au ales o locație de vis, la malul mării, i-au invitat pe Dan Bittman și pe Loredana Groza pentru a întreține atmosfera, iar meniul stabilit a fost de-o bogăție ca-n filme. De altfel, FANATIK a aflat, în exclusivitate, meniul şi v-a prezentat lista de mâncăruri alese de la evenimentul care a avut loc la “Fratelli”.
Langustine, faimoasele sarmale și un colț tradițional românesc s-au aflat, printre altele, pe lista preparatelor servite la petrecere. Nici selectia băuturilor nu a fost făcută la întâmplare. Șampanie Dom Perignon, whisky-uri Johnnie Walker, Glenmorange, Chivas Regal sau Mars Kasei sunt doar câteva dintre licorile cu care invitații au putut să ciocnească în cinstea proaspeților căsătoriți.
Surprinzătoare este însă lipsta tortului din meniu! FANATIK a aflat de ce nu a existat, de fapt, momentul tortului la cununia Simonei Halep cu Toni Iuruc. Ați putea spune că vorbim despre o cununie civilă și poate protagoniștii nu au luat în calcul să-l integreze în lista preparatelor, dar motivul este altul. Deși cei aproximativ 300 de invitați nu au văzut tortul nici trecut în meniu, nici tăiat de Simona Halep și Toni Iuruc au avut, însă, ocazia să îi guste.
Conform surselor FANATIK, momentul tortului era trecut în desfășurătorul evenimentului, dar nu a mai ajuns să fie prezentat invitaților. Desertul – despre care am auzit că a fost curcubeu pe cerul gurii – a fost adus din exterior, nu pregătit în bucătăria luxoasă și dotată a clubului Fratelli și urma să fie tăiat de Simona și Toni în momentul focului de artificii.
Loredana Groza a dat însă programul peste cap și tortul nu a mai fost adus de angajații care s-au ocupat ca totul să se desfășoare ca la carte.
Programul artistic al cântăreței a încins atmosfera, invitații s-au ridicat de la mese și au dănțuit până la epuizare, iar timpul a trecut ca… gândul. Impresionantul foc de artificii a început fix în momentul în care Loredana termina programul stabilit, iar organizatorii, împreună cu Simona și Toni, au decis să renunțe la tăiatul tortului în fața invitaților.
Conform surselor noastre, meniul servit la cununia Simonei Halep este unul de top, pregătit extrem de rar. Am mai aflat și că bucătarii au intrat în focuri încă de sâmbătă, iar pregătirea unora dintre preparate a durat o zi întreagă.
Degustarea meniului a fost făcută, așa cum era firesc, de Simona și Toni care au fost extrem de încântați și nu au cerut să fie ceva schimbat. Interesant de știut este și faptul că angajații localului de cinci stele unde a fost organizat evenimentul nu au avut voie cu telefoane mobile în ziua cununiei.
“Corner tradiţional românesc” a fost primul fel din meniul evenimentului și a cuprins:
Pe lângă preparatele tradţionale, invitaţii au avut la dispoziţie şi un “sushi bar station”, iar pe mese au găsit o selecţie de blinis cu icre negre.