Sport

Simona Halep iese la atac după suspendarea de 4 ani: “Nu au nicio dovadă! Este o nebunie”

Fostul număr 1 mondial și-a aflat verdictul în legătură cu celebrul caz de dopaj. Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani, iar după acest lucru a oferit și primul interviu pentru americani.
19.09.2023 | 10:40
Simona Halep iese la atac dupa suspendarea de 4 ani Nu au nicio dovada Este o nebunie
Fostul număr 1 mondial și-a aflat verdictul în legătură cu celebrul caz de dopaj. Simona Halep a primit o suspendare de 4 ani, iar după acest lucru a oferit și primul interviu pentru americani.
ADVERTISEMENT

După ce și-a aflat verdictul în cazul de dopaj, fostul număr 1 mondial a declarat că va lupta pentru a-și arăta nevinovăția, iar primul pas este acela de a merge la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS). După toată această vâlvă despre Simona Halep, românca a dat și primul interviu pentru americani, unde a vorbit despre întreg subiectul din jurul ei.

Simona Halep, primul interviu pentru americani

Simona Halep a acordat primul interviu pentru americani în care a vorbit despre decizia cu privire la cazul de dopaj. Fostul număr 1 mondial susține că a fost șocată după a fost anunțată că va fi suspendată pentru patru ani. Românca susține în continuare că va lupta pentru a-și demonstra nevinovăția.

ADVERTISEMENT

“Aveam încredere după audiere, pentru că erau foarte multe lucruri care nu aveau sens și nu sunt corecte. Când am primit decizia, am fost complet șocată. Nu puteam să cred că m-au suspendat pentru patru ani, când noi am descoperit că suplimentul era contaminat, iar sângele meu era complet normal.

Nu au găsit nimic în neregulă în sângele meu. Este o nebunie că au luat această decizie cu tot ce a prezentat echipa mea. M-au judecat în baza unor scenarii. Nu există nicio dovadă, este o nebunie”, a spus Simona Halep, pentru americanii de la frontofficesports.com.

ADVERTISEMENT

Patrick Mouratoglou, mesaj de susținere pentru Halep

Patrick Mouratoglou a fost ultimul antrenor al Simonei Halep. Totodată, acesta este și unul dintre cauzele pentru care românca se află în această situație. Francezul este unul dintre cei mai cunoscuți antrenori de tenis, iar în trecut a mai lucrat și cu Serena Williams. După ce a aflat că Halep va fi suspendată timp de patru ani, Mouratoglou și-a arătat susținerea față de fostul număr 1 mondial.

“Nu pot să cred decizia pe care ITIA a dat-o în cazul Simonei. Sunt extrem de șocat și așa am fost pe tot parcursul anului de aceste metode și de comportamentul unei organizații, care ar trebui să trateze jucătorii corect și să încerce să stabilească adevărul.

ADVERTISEMENT

Atât vreau să spun:

1. Știu că Simona este o persoană integră și nu am niciun dubiu atunci când spun că ea nu a luat nicio substanță interzisă.

2. Am stat pe tot parcursul celor două zile de audiere cu ea și nu pot să cred că Tribunalul a luat o astfel de decizie pe baza probelor și argumentelor pe care le-am auzit.

ADVERTISEMENT

3. Întregul proces, dar și ITIA, au fost total nedrepte cu Simona și ce s-a întâmplat e total de neacceptat.

4. Sper că Simona să meargă la TAS, care este singurul Tribunal ce nu se află sub controlul ITIA.

„Nu pot să cred că ITIA a urmărit descoperirea adevărului în cazul Simonei Halep și nu pot să cred că au tratat-o într-un mod acceptabil. Sper că WTA, ATP și PTPA să facă tot ce țin de ele pentru a schimba actualul sistem, care distruge carierele unor jucători inocenți”, a scris Patrick Mouratoglou, pe X (Twitter).

ADVERTISEMENT
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a...
Deși tatăl ei are o avere de 2,1 miliarde de dolari, Ioana s-a angajat ca agent imobiliar. A fost dată de gol de mama sa, care a postat o fotografie
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic...
Reacția unui medic legist după ultimul festival de la mare: „Nu reprezintă nimic altceva decât deschiderea către o viață de consumator”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă....
Marina Gavril voia să îşi cumpere un pistol, înainte de a fi ucisă. Prin ce incident grav trecuse la începutul anului
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi...
Nu poate, oricât ar încerca! Valentina Pelinel l-a dat de gol pe Cristi Borcea! Detaliul neştiut despre milionarul român
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Vești bune pentru locatarii de la bloc. Vor plăti mai puțin la întreținere
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea...
Gigi Becali, implicat într-un accident de circulație chiar în Pipera. Care este starea patronului FCSB
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Președintele Biden testat Pozitiv pentru Covid-19. Cum Influențează Situația Politică
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la...
VIDEO. Șoșoacă s-a plâns de câți bani a dat pe un sandvici la Bruxelles. Cum arată biroul ei din Parlamentul European
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la...
Ce zice Marina Almășan despre femeia cu care a înlocuit-o Georgică Cornu, la o lună de la despărțire? „Mi-e milă de ea, dar se potrivesc…”