Simona Halep

Simona Halep, încântată de colaborarea cu Artemon Apostu-Efremov: ”E multă energie pozitivă în echipă”

04.03.2020 | 22:12
Simona Halep incantata de colaborarea cu Artemon ApostuEfremov E multa energie pozitiva in echipa
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep s-a declarat încântată de colaborarea cu antrenorul Artemon Apostu-Efremov, cel care a venit în echipa campioanei noastre la începutul acestui an.

Simona Halep, încântată de colaborarea cu Artemon Apostu-Efremov: ”Ne înțelegem foarte bine”

”Arti a venit în echipa noastră, ne înțelegem foarte bine. Consider că un aer proaspat, din când în când, ajută foarte mult orice sportiv, nu doar pe mine. E multă energie pozitivă în echipă, mai ales că s-a întors și Darren”, a spus Simona Halep despre colaborarea cu Artemon Apostu-Efremov.

ADVERTISEMENT

”Pentru prima dată în viața mea am reușit să fac pasul de a mă antrena în afara României. A fost așa, un val de încredere, un val de putere ca să pot munci la nivel maxim pentru începutul de sezon. Așa cum s-a văzut, a meritat”, a afirmat fostul lider WTA pentru Digi Sport.

Halep merge la Indian Wells și Miami

Pentru Simona Halep vor urma cele două mari turnee de categorie Premier Mandatory de Statele Unite ale Americii. Primul va avea loc la Indian Wells, între 11 și 22 martie, iar cel de-al doilea la Miami, între 24 martie și 4 aprilie.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră va începe apoi sezonul de zgură, urmând să joace la Charleston și  Stuttgart, înainte de a merge la Madrid și Roma. Însă, marea încercare pentru Halep rămâne un nou titlu de Grand Slam la Roland Garros.

Indian Wells, turneu favorit pentru Halep

Simona Halep este jucătoarea din circuitul WTA cu cel mai bun procentaj în game-urile câștigate pe serviciul advers. Ea s-a impus în 46.4% dintre game-urile jucate la retur în cele 12 meciuri din 2020, împărțind locul întâi în această ierarhie cu Leonie Kung, care a jucat, însă, doar cinci meciuri în noul sezon.

ADVERTISEMENT

Indian Wells a devenit în scurt timp unul dintre competiţiile favorite ale Simonei Halep, declarând mereu că se simte extraordinar pe hardul lent din California. De altfel, Halep are un procentaj de victorii de 75% la Indian Wells, la un singur procent sub preferatul Roland Garros, unde are 3 finale, dintre care una câştigată!

Halep a rămas pe locul 2 în clasamentul WTA

Simona Halep a făcut câteva dezvăluiri despre problemele pe care le au antrenorii cu ea și a mărturisit că urăște antrenamentele fizice. Ea a povestit că se plânge mereu laședințele de pregătire, dar face întotdeauna ce i se cere.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, care a renunțat săptămâna trecută la participarea la turneul de la Doha, a rămas pe locul 2 în clasamentul WTA. Ea a beneficiat de  eliminarea prematură a cehoaicei Karolina Pliskova la competiția din capitala Qatarului și astfel a rămas pe poziția secundă, la fel ca și săptămâna trecută.

ADVERTISEMENT