Sport

Simona Halep – Katie Boulter 6-4, 6-1 în sferturile de finală la WTA Birmingham. Simo se califică fără emoţii în semifinale. Prima reacţie şi câţi bani încasează. Video

FANATIK vă prezintă informaţii despre meciul Simona Halep - Katie Boulter din sferturile de finală ale turneului WTA de 250 de puncte de la Birmingham
17.06.2022 | 19:25
Simona Halep  Katie Boulter 64 61 in sferturile de finala la WTA Birmingham Simo se califica fara emotii in semifinale Prima reactie si cati bani incaseaza Video
Simona Halep - Katie Boulter Live video ora 17:00. Biletul pentru semifinala de la Birmingham?. Foto: World Tennis.com
ADVERTISEMENT
17-06-2022
16:47

Reacţia Simonei Halep după calificarea în semifinalele de la WTA Birmingham

“A fost un meci dificil. Nu m-am simţit foarte bine pe teren, m-am chinuit, dar sunt mulţumită că am jucat. Nu ştiam cum va veni mingea de la ea, nu e uşor să joci contra ei pe iarbă. Nu mă gândesc încă la Wimbledon, vreau să termin bine acest turneu. Mă bucur că am alături un public care este alături de mine”, a declarat Simona Halep după calificarea în semifinale.

Pentru calificarea în semifinalele de la WTA Birmingham, Simona Halep va încasa 10.100 de dolari şi 110 puncte WTA. În prezent, fostul număr 1 mondial ocupă locul 19 şi va urca pe locul 17 doar dacă va câştiga trofeul şi Belinda Bencic nu va ajunge în finala turneului de la Berlin.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe câştigătoarea meciului dintre Beatriz Haddad Maia şi Camila Giorgi (cap de serie numărul 3).

17-06-2022
15:24

Simona Halep - Katie Boulter 6-4, 6-1

VEZI AICI CELE MAI IMPORTANTE FAZE

6-4, 6-1: Simona Halep a obţinut calificarea în semifinale după ce a făcut un set 2 foarte bun, în care nu i-a dat prea mari şanse adversarei.

6-4, 5-1: Halep salvează o minge de break şi câştigă game-ul pe propriul serviciu.

6-4, 4-1: Încă un break pentru Halep şi calificarea în semifinale este aproape.

6-4, 3-1: Halep îşi consolidează break-ul cu un game câştigat la zero.

6-4, 2-1: Halep face break-ul la zero şi nicio jucătoarea nu a câştigat pe propriul serviciu în setul 2.

6-4, 1-1: Boulter câştigă pe serviciul lui Halep şi face rebreak.

6-4, 1-0: Halep face al doilea break consecutiv şi începe foarte bine setul secund.


6-4: Simona Halep a reuşit să câştige primul set al meciului, chiar dacă a avut mari probleme cu primul serviciu.

5-4: Halep face break-ul şi va servi pentru câştigarea primului set.

4-4: Halep câştigă game-ul, dar are mari probleme cu primul serviciu.

3-4: Continuă echilibrul din setul 1, iar Boulter câştigă game-ul.

3-3: Halep câştigă game-ul, după câteva schimburi scurte.

2-3: Boulter serveşte din nou foarte bine şi ia game-ul.

2-2: Halep egalează la game-uri cu o prestaţie bună pe propriul serviciu.

1-2: Boulter este sigură la serviciu şi câştigă al treilea game al meciului.

1-1: Simona Halep a salvat două mingi de break şi a obţinut game-ul.

0-1: Boulter începe meciul cu un game câştigat la zero.

A început meciul dintre Simona Halep şi Katie Boulter.

17-06-2022
13:46

Meciul Simonei Halep începe după ora 18:30

Meciul dintre Simona Halep şi Katie Boulter era programat să înceapă la ora 17:00, însă va începe cu întârziere, după ora 18:30, din cauza programului încărcat de la WTA Birmingham. De asemenea, primul meci al zilei, dintre Sorana Cîrstea şi Donna Vekic a avut nevoie de decisiv şi s-a încheiat după 2 ore şi 31 de minute.

Înaintea meciului Simona Halep – Katie Boulter, pe arena din Birmingham se va mai disputa un joc, între Dayana Yastremska şi Shuai Zhang.

Meciul Simona Halep – Katie Boulter are loc vineri, 17 iunie, cu începere aproximativă în jurul orei 17:00, în cadrul sferturilor de finală ale turneului WTA de 250 de puncte de la Birmingham. În aceeaşi fază joacă şi Sorana Cîrstea, care o va avea ca adversară pe croata Dona Vekic. Favorita nr. 1, Jelena Ostapenko, a fost eliminată, Halep fiind cotată drept favorita nr.2.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Katie Boulter, din sferturile de finală ale turneului WTA de la Birmingham

Întâlnirea Simona Halep – Katie Boulter se dispută vineri, 17 iunie, de la ora aproximativă 17:00 sau poate după această oră, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Birmingham, competiţie care se desfăşoară pe gazon. Dacă va reuşi calificarea în semifinale, Simona va realiza cel mai bun parcurs la Birmingham. A mai fost aici în 2015,  dar a părăsit competiția în sferturi, fiind învinsă de Kristina Mladenovic.

ADVERTISEMENT

Katie Boulter va fi a doua jucătoare britanică pe care o va avea în faţă Simona Halep după Harriet Dart în optimi, de care a trecut cu lejeritate. Katie Boulter a participat la acest turneu ca urmare a faptului că a primit din partea organizatorilor un wild-card şi a avut deja o evoluţie excelentă, urcând până în sferturi.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Katie Boulter

Partida Simona Halep – Katie Boulter se joacă vineri, 17 iunie, de la ora 17:00, în cel mai bun caz, dacă nu după această oră, încheind seria celor patru sferturi de finală ale turneului WTA pe iarbă de la Birmingham. Iniţial trebuia să înceapă în jurul orei 16:30, dar trebuie mai întâi să se încheie jocul Beatrice Haddad Maia – Magdalena Fresch, întrerupt joi seară.

ADVERTISEMENT

Meciul va fi televizat în direct şi în exclusivitate pe programul Digi Sport 2, dar mai poate fi urmărit şi pe site-ul FANATIK.RO, în format LIVE VIDEO. Vineri, 17 iunie, va fi cea mai călduroasă zi a turneului de la Birmingham, cu o maximă de 30 de grade, şapte mai mult decât în ziua precedentă. Nu se anunţă precipitaţii, care vor veni 24 de ore mai târziu.

Victorii la zero pentru Simona Halep în primele două tururi la WTA Birmingham

Simona Halep a revenit pe iarbă la Birmingha după trei ani în care nu a mai susţinut un meci pe această suprafaţă de joc. Şi a făcut-o bine, reuşind să obţină victorii clare în primele două tururi: 2-0 cu ucraineanca Lesia Tsurenko, a opta victorie din tot atâtea jocuri directe, şi în turul 2 tot 2-0 cu Harrier Dart din Marea Britanie.

ADVERTISEMENT

Simona şi-a planificat să mai ia startul la o competiţie pe iarbă înainte de a fi prezentă la regalul turneelor pe iarbă, Grand-Slam-ul de la Wimbledon. Simona a câştigat în 2019 turneul de la Wimbledon şi a ascuns faptul că doreşte să mai adauge o victorie într-un Grand Slam până îşi va încheia cariera. Iar o repetiţie la Wimbledon ar fi absolut ceva de vis.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Katie Boulter

Nu este deloc greu de ghicit faptul că şi în acest joc bookmakerii văd în Simona Halep o superfavorită. Prin urmare, i s-a acordat cota de 1,20 la victorie, iar adversarei sale cota de 4,75 pentru a încerca lovitura carierei. Până şi un set luat lui Halep are cotă fabuloasă, nu mai puţin de 2,50.

ADVERTISEMENT

Simona nu a mai jucat niciodată împotriva lui Katie Boulter, care ocupă locul 146 în ierarhia WTA în timp ce Simona se află pe poziţia a 20-a. În mod normal ar trebui să fie un joc după tiparul celorlalte meciuri susţinute acum la Birmingham, adică victorie cu 2-0, dar trebuie menţionat că britranica le-a eliminat pe Alison Riske şi Caroline Garcia.

ADVERTISEMENT