Sport

Simona Halep, final de drum la WTA Kremlin Cup, după 4-6, 4-6 cu Maria Sakkari. Video

FANATIK.RO vă prezintă informaţii despre meciul Simona Halep - Maria Sakkari, din sferturile de finală ale turneului feminin de tenis de la Moscova
22.10.2021 | 17:42
Simona Halep final de drum la WTA Kremlin Cup dupa 46 46 cu Maria Sakkari Video
ADVERTISEMENT
22-10-2021
13:02

Simona Halep - Maria Sakkari 4-6, 4-6

Vezi video cele mai importante faze AICI!

4-6 – După o serie bună, Simona Halep își pierde din nou serviciul și părăsește competiția de la Moscova după 4-6, 4-6 cu Maria Sakkari.

4-5 – Halep câștigă din nou contra serviciului, pune în contul său al treilea game consecutiv și relansează partida.

3-5 – Campioana noastră face un nou game bun și se apropie, dar Sakkari va servi din nou pentru meci.

2-5 – Halep are o reacție de orgoliu și nu cedează reușind să facă primul break al său din setul 2.

1-5 – Grecoaica mai face un break și e aproape câștigarea meciului.

1-4 – Sakkari se află la conducerea jocului și păstrează avantajul unui break.

1-3 – Halep își câștigă serviciul pentru prima dată în actul secund.

0-3 – Simona nu se regăsește și grecoaica ia un avans important.

0-2 – Sakkari e pe un val de încredere după primul set și face break în startul actului secund.

0-1 – Grecoaica începe actul al doilea cu game câștigat la 0.

A început setul secund.

4-6 – Simona arată carențe la serviciu și Sakkari profită și închide setul.

4-5 – Reacție de mare campioană a româncei care accelerează atunci când presiunea este mai mare și face break reintrând astfel în set.

3-5 – Halep își face serviciul și rămâne în set, dar are nevoie de break.

2-5 – Sakkari își face din nou serviciul și e la un singur game de câștigarea setului.

2-4 – Fostul lider WTA a salvat o minge de 1-5 și apoi își face serviciul și rămâne cu șanse în set.

1-4 – Simona mai ratează două mingi de break și adversara sa ia un avantaj substanțial.

1-3 – Sakkari face primul break al meciului la a patra încercare și se distanțează pe tabelă.

1-2 – Românca ratează două mingi de break și șansa de a trece în față.

1-1 – Halep răspunde cu aceeași monedă și egalează situația.

0-1 – Grecoaica începe bine meciul și își face serviciul.

A început primul set.

Meciul Simona Halep – Maria Sakkari are loc vineri, 22 octombrie, cu începere după ora 16:00, în cadrul sferturilor de finală ale turneului feminin de tenis de 500 de puncte de la Moscova, Kremlin Cup. Este cel mai greu obstacol pentru Simona din parcursul ei la Moscova.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Maria Sakkari

Confruntarea Simona Halep – Maria Sakkari se va disputa vineri, 22 octombrie, după ora 16:00, în sferturile de finală ale Kremlin Cup, turneul WTA de la Moscova, care are loc în Palatul Sporturilor Lujniki, mai precis sala Irina Vinner Usmanova Gymanstic Palace.

ADVERTISEMENT

Nu vor putea fi prezenţi foarte mulţi spectatori în tribune, deşi acest turneu totdeauna s-a bucurat de o afluenţă deosebită de public. Rusia se numără printre ţările cu un număr mare de infectări cu COVID 19 şi prin urmare la meciuri pot asista doar spectatorii cu schemă completă de vaccinare.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Maria Sakkari

Partida Simona Halep – Maria Sakkari se joacă vineri, 22 octombrie, după ora 16:00, în sferturile de finală ale Kremlin Cup, în Palatul Sporturilor Lujniki din Moscova şi este transmisă în exclusivitate pe canalul Digi Sport 2. O mai puteţi viziona şi pe site-ul FANATIK.RO în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

Va fi cel de-al treilea meci jucat indoor de Simona Halep în acest an, după ce sezonul de zgură s-a încheiat şi la fel cel în aer liber odată cu ultimul turneu de Grand Slam al anului, US Open, la care a fost prezentă şi jucătoarea noastră, dar fără realizări notabile

Simona Halep creşte ritmul de joc de la meci la meci

Simona Halep a jucat până acum la Kremlin Cup două meciuri, ambele în compania unor adversare din Rusia şi nu a pierdut nici un set. În turul 1, a trecut de Anastasia Potapova, iar în turul 2 de Veronika Kudermetova, ducând în ambele cazuri scorul la meciuri directe la 2-0 în favoarea ei. Pentru Halep, cel mai important este să crească ritmul de joc de la meci la meci.

ADVERTISEMENT

Adversara din sferturi provine însă din Top 10, pe care Halep l-a părăsit anul acesta după 373 de săptămâni în care a stat consecutiv. Maria Sakkari este una dintre cele mai bune jucătoare din circuitul WTA în 2021, progresând de la locul 22 în 2020 la poziţia a 7-a în prezent.

Sakkari la Turneul Campioanelor, Halep departe de calificare

Simona Halep nu va fi prezentă la Turneul Campioanelor, care va avea loc la Guadalajara, în Mexic, în perioada 11-17 noiembrie pe hard, în aer liber. În schimb, adversara ei, în urma succesului prin abandon al rusoaicei Kalinskaia, devine prima jucătoare din Grecia din toate timpurile care ajunge la acest Turneu.

ADVERTISEMENT

Faptul că victoria obţinută în turul 2 i-a asigurat matematic prezenţa la Turneul Campioanelor îi poate conferi o stare de spirit excelentă jucătoarei de 26 de ani născută la Atena, dintr-o mamă care a fost o perioadă în Top 50 mondial. Sakkari nu are decât un turneu câştigat până acum, la Rabat, în 2019, şi va forţa pentru a triumfa la Moscova.

Cote la pariuri pentru jocul Simona Halep – Maria Sakkari

Pentru casele de pariuri, acesta este unul dintre cele mai echilibrate meciuri. Dovadă şi faptul că au preferat să acorde cote similare la victorie ambelor sportive, 1,90 şi, respectiv, 1,40 pentru câştigarea a minim un set în meci.

Cele două sportive nu s-au mai întâlnit niciodată până acum, dar se respectă reciproc. Halep a declarat că va întâlni una dintre cele mai bune jucătoare din circuit, iar la rândul ei grecoaica a spus că mereu şi-a dorit să ajungă să joace cu Simona, una dintre cele mai bune sportive din ultimul deceniu.

ADVERTISEMENT