Simona Halep

Simona Halep nu stă o clipă la Australian Open! Ce a făcut în ziua ei liberă. Video

09.02.2021 | 14:36
ADVERTISEMENT

Simona Halep a debutat perfect la Melbourne. S-a calificat en fanfare în turul 2, dar nu are liniște. Românca și-a sacrificat ziua liberă, pentru a pregăti o nouă demonstrație de forță în jocul cu Ajla Tomljanovic.

Organizatorii de la Australian Open, primul turneu de Grand Slam al anului, au surprins-o pe Simona Halep pe terenul de antrenament, marți, în ziua ei liberă.

ADVERTISEMENT

Românca, numărul 2 în clasamentul mondial WTA, a anunțat deja că obiectivul la Melbourne este să câștige trofeul pus în joc de organizatori.

Simona Halep se relaxează pe terenul de antrenament

În primul tur al turneului de la Antipozi, Simona Halep nu i-a dat nicio șansă australiencei Lizette Cabrera, de care a trecut fără emoții, scor 6-2, 6-1, la capătul unei prestații solide.

ADVERTISEMENT

Deși s-a accidentat la precedentul turneu de la Melbourne, Gippsland Trophy, Halep a decis să profite de ziua liberă și să efectueze un antrenament ușor. Momentul a fost surprins de organizatorii AO care au postat imagini cu Simona Halep, pe rețelele de socializare.

Încă o australiancă în calea Simonei

După Lizette Cabrera, Simona Halep va înfrunta o altă jucătoare australiancă în turul secund. Ajla Tomljanovic are 27 de ani și este a 72-a jucătoare în topul WTA.

ADVERTISEMENT

Meciul dintre cele două este programat miercuri, de la ora 10:00 (ora României). Înaintea acestei partide, Halep și Tomljanovic s-au întâlnite de patru ori.

Niciodată nu a reușit să se impună australianca în fața Simonei Halep. Interesant, însă, este că în trei din cele patru meciuri directe, românca a avut nevoie de set decisiv pentru a câștiga în fața australiencei.

ADVERTISEMENT