Sport

Simona Halep şi Ons Jabeur se aşteptă la un nou meci nebun, în sferturile WTA Dubai: “Sper ca fanii să fie corecţi” / “Va fi România – Tunisia”

Simona Halep şi Ons Jabeur se întâlnesc din nou, la WTA Dubai, de această dată în sferturile de finală. Cele două jucătoare de tenis se aşteaptă la un nou meci nebun, la fel ca în 2020.
17.02.2022 | 12:13
Simona Halep si Ons Jabeur se astepta la un nou meci nebun in sferturile WTA Dubai Sper ca fanii sa fie corecti  Va fi Romania  Tunisia
ADVERTISEMENT

WTA Dubai 2022 a ajuns în faza sferturilor de finală, iar Simona Halep o va întâlni pe Ons Jabeur, ultimul cap de serie rămas în competiţie. Cele două se vor duela joi, nu înainte de ora 17:00, într-un meci în care publicul ar putea să joace din nou un rol important, aşa cum s-a întâmplat la precedenta întâlnire directă, de la WTA Dubai 2020.

Ce au spus Simona Halep şi Ons Jabeur înaintea meciului din sferturile de finală de la WTA Dubai 2022

La conferinţele de presă de după meciurile din turul 2, Simona Halep şi Ons Jabeur au vorbit despre duelul direct din sferturile de finală de la WTA Dubai 2022. Fostul număr 1 mondial speră ca meciul să nu mai fie unul lung, aşa cum s-a întâmplat la ediţia din 2020, când a obţinut victoria după 2 ore şi 2 minute.

ADVERTISEMENT

“Aşa cum am spus şi pe teren, sper să nu mai fie o partidă lungă. Atunci a fost un meci nebun, dar bun pentru că l-am câştigat. A fost foarte fizic. Publicul ne-a ajutat mult şi am putut să luptăm până la final.

Mă aştept la un nou meci greu, dar pentru asta sunt aici. Încerc să mă recuperez şi să dau totul. Mereu am avut parte de o atmosferă frumoasă. Sunt mulţi oameni care vin să mă susţină, aşa că este o plăcere să joc la Dubai.

ADVERTISEMENT

Sper ca fanii să fie corecţi (n.r. când a fost întrebată dacă se aşteaptă la un duel între fanii celor două jucătoare) şi toţi să aibă parte de un spectacol bun”, a spus Simona Halep la conferinţa de presă de la finalul meciului cu Gabriela Ruse.

Ons Jabeur se aşteptă la un duel între fani

Ons Jabeur a eliminat-o pe Jessica Pegula, în turul 2, scor 6-3, 6-1, şi vrea să-şi ia revanşa în faţa Simonei Halep, după eliminarea de la WTA Dubai 2020. La conferinţa de presă de după partida cu sportiva din SUA, sportiva de 27 de ani susţinea că se aşteaptă la un duel între fanii români şi tunisieni.

ADVERTISEMENT

“Sigur va fi din nou un meci greu. Românii şi tunisienii se vor duela. Va fi un România – Tunisia, cu o atmosferă impresionantă. Simona joacă foarte bine. Va fi un meci între două prietene.

Tunisienii sunt nebuni, cred că e un meci de fotbal. Mereu fac o atmosferă nebună, dar mă ajută enorm. Sper să fie la fel şi acum.

ADVERTISEMENT

Obiectivul meu principal este să fiu sănătoasă şi să câştig meciuri. Fiecare victorie este un bonus. Sezonul este lung şi nu vreau să pun o presiune suplimentară pe mine. Nu îmi doresc să fie dezamăgită la final de an”, a declarat Ons Jabeur.

Simona Halep, fără set cedat la WTA Dubai 2022

Simona Halep nu a avut prea mari emoţii la WTA Dubai 2022, unde a ajuns până în sferturile de finală fără să cedeze vreun set. În turul 1, românca a învins-o pe Alison Riske, scor 6-2, 6-4, pentru ca în turul 2 să treacă de Gabriela Ruse, scor 6-3, 6-2.

Pentru prestaţia de la WTA Dubai 2022, Simona Halep a încasat 17.500 de dolari şi a primit 100 de puncte WTA. Dacă se va califica în semifinale, fostul lider mondial va pune mâna pe 37.500 de dolari şi 185 de puncte WTA.

ADVERTISEMENT