Sport

Simona Halep, petrecere de pomină într-un restaurant de lux alături de familie! Ținută spectaculoasă aleasă de fostul lider WTA. Foto

Simona Halep a sărbătorit la un restaurant de lux ziua de naștere a tatălui și fratelui său. Fotografii de colecție cu familia fostului lider WTA.
24.03.2024 | 10:42
Familia Simonei Halep a petrecut într-un restaurant de lux ziua de naștere a lui Stere și Nicolae Halep, tatăl și fratele sportivei. Foto: Instagram - @simonahalep.
ADVERTISEMENT

Familia Simonei Halep a sărbătorit la un restaurant de lux ziua de naștere a lui Stere Halep și Nicolae Halep, tatăl și fratele dublei campioane de Grand Slam. De la petrecerea de pomină nu au lipsit Tania și Luminița Halep, mama și cumnata fostului lider WTA.

Simona Halep, petrecere de pomină alături de familie! Ținută spectaculoasă aleasă de fostul lider WTA

Simona Halep a revenit în turneele profesioniste de tenis după ce a scăpat de suspendarea de 4 ani pe care a primit-o inițial pentru dopaj. Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a acceptat invitația organizatorilor și a jucat primul meci oficial după o pauză de 18 luni la WTA Miami.

ADVERTISEMENT

În vârstă de 32 de ani, Simona Halep a zburat în Statele Unite ale Americii alături de mama ei, Tania Halep. Ulterior, româncei i s-au alăturat și tatăl, fratele și cumnata ei. „Simo” a pierdut în primul tur cu Paula Badosa, scor 6-1, 4-6, 3-6.

Ulterior, familia Simonei Halep s-a mutat într-o locație de lux pentru a sărbători ziua de naștere a lui Stere și Nicolae Halep. Tatăl și fratele dublei campioane de Grand Slam sunt născuți în aceeași zi, pe 23 martie. Simona Halep a purtat o ținută spectaculoasă și a ales să împărtășească momentele de maximă fericire cu fanii din toată lumea, postând o serie de fotografii pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Familia Simonei Halep a petrecut la Miami ziua de naștere a Luminiței Halep, cumnata sportivei de top din România. Foto: Instagram - @simonahalep.
Familia Simonei Halep a petrecut la Miami ziua de naștere a Luminiței Halep, cumnata sportivei de top din România. Foto: Instagram – @simonahalep.

Luminița și Nicolae Halep s-au căsătorit în urmă cu 10 ani

„La mulţi ani”, a fost mesajul pe care Simona Halep l-a atașat unei fotografii cu Stere și Nicolae Halep. Tatăl jucătoarei de tenis a împlinit vârsta de 62 de ani, în timp ce fratele sportivei a sărbătorit împlinirea a 35 de ani. Simona Halep a fost toată un zâmbet la petrecerea de familie.

Nicolae Halep, fratele Simonei, trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de Luminița Halep. Cei doi s-au căsătorit în 2014 și au împreună doi copii. Cumnata Simonei Halep este absolventă a Universității „Ovidiu” și provine dintr-o familie de muzicanți.

ADVERTISEMENT

Părinții Luminiței Halep au cântat în trecut în formația Kavalla. De altfel, Simona Halep este foarte apropiată de cumnata sa. Apropiate de vârstă, Simona și Luminița se înțeleg excelent. Nu puține au fost momentele în care Simona Halep a postat fotografii alături de cumnata sa pe rețelele de socializare.

„Da, mama e cel mai mare suporter. Cea mai mare susținere o am de la ea, de la tata și de la fratele meu. Vor veni și ei mai târziu. Vreau să îi am în lojă pe toți”, spunea Simona Halep la aeroport, înainte de plecarea spre Miami.

ADVERTISEMENT

Luminița Halep, transformare radicală după ce s-a căsătorit cu fratele Simonei

În urmă cu 10 ani, când Nicolae Halep s-a căsătorit cu Luminița, tânăra era brunetă, fără intervenții chirurgicale. După ce i-a dăruit 2 copii fratelui Simonei Halep, Luminița a suferit transformări radicale.

Luminița Halep și-a mărit bustul și a optat pentru o mărime mare a silicoanelor. Totodată, cumnata Simonei Halep s-a vopsit blondă. Nicolae, fratele fostului lider WTA, este cel care se ocupă de toate afacerile Simonei pe litoralul românesc.

ADVERTISEMENT