Sport

Cine a susținut-o pe Simona Halep în meciul cu Badosa de la Miami. Foto

Simona Halep s-a întors pe terenul de tenis într-o partidă cu Paula Badosa, în turul 1 la Miami Open, și a avut parte de o suținere călduroasă din tribune.
20.03.2024 | 00:03
Cine a sustinut-o pe Simona Halep în meciul cu Badosa la Miami. foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Duelul dintre Simona Halep și Paula Badosa, din turul 1 al Miami Open, a fost primul meci al sportivei din România după o pauză de 19 luni. Ultima participare a Simonei Halep la turneul american a fost în 2021.

Simona Halep, susținută de familie și de grupuri de fani la meciul cu Badosa

Simona Halep a evoluat pe terenul de la Miami sub privirile emoționate ale părinților Tania și Stere Halep. Totodată, sportiva româncă i-a avut alături pe fratele său și soția acestuia, Nicolae și Luminița Halep.

ADVERTISEMENT

La a zecea prezență pe tabloul principal la Miami Open, Simona a fost susținută de grupuri întregi de români îmbrăcați în galben. Aceștia au fluturat steagul României pe toată durata meciului și au strigat mesaje de încurajare în pauzele dintre game-uri.

Pe lângă familie și fani, tenismena a fost susținută și de Horia Tecău, cel care face parte din staff-ul Anei Bogdan în această perioadă.

ADVERTISEMENT

Fostul sportiv a urmărit partida alături de Joao Monteiro, partenerul de antrenament al Simonei, și fizioterepeutul Sabin Topală, dar și de fostul său antrenor Darren Cahill.

Cum și-a făcut Simona Halep apariția la revenirea pe teren

Înainte ca meciul cu Badosa să înceapă, Simona a apărut pe teren cu o ținută care i-a făcut pe suporteri să se gândească la steagul României. Sportiva a purtat o fustă albastră și o bluză de culoare galbenă.

ADVERTISEMENT

Cu geanta roșie pe care o purta în spate și în care își ținea rachetele, s-a creat o iluzie optică interesantă pentru fanii prezenți în tribune.

Baie de mulțime la Miami înaintea meciului cu Paula Badosa

Simona Halep a ajuns în Statele Unite încă de la începutul săptămânii trecute și s-a antrenat intens pentru întoarcerea pe teren. Fanii au fost nerăbdători să o revadă în acțiune, iar FANATIK a surprins momentele în care aceștia au asaltat-o pentru poze și autografe.

ADVERTISEMENT

Cele mai mari performanțe ale româncei la turneul din Florida sunt cele două semifinale atinse în 2015 și 2019, ea fiind oprită atunci de Serena Williams, respectiv Karolina Pliskova.

ADVERTISEMENT
Tags: