Sport

Simona Halep, așteptată la un turneu de mică anvergură: ”Este invitata ideală”

Simona Halep a revenit de curând pe teren și tot mai mulți organizatori ai turneelor din circuitul WTA iau în considerare să-i acorde wild card-uri de participare.
22.03.2024 | 18:35
Simona Halep asteptata la un turneu de mica anvergura Este invitata ideala
Simona Halep a revenit de curând pe teren și tot mai mulți organizatori ai turneelor din circuitul WTA iau în considerare să-i acorde wild card-uri de participare. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Dubla campioană de Grand Slam a jucat prima dat de la întoarcere la Miami Open 2024. Ea a fost învinsă încă din primul tur de Paula Badosa din cauza lipsei de jocuri în picioare, dar a arătat că poate reveni în vârf.

La ce turneu ar putea primi Simona Halep un wild card

Simona Halep va trebui să treacă repede peste eliminarea de la Miami și să pună la punct ultimele detalii pentru sezonul de zgură. Astfel, turneul de la Charlstone, care ia startul pe 1 aprilie, ar putea fi următoarea ei țintă.

ADVERTISEMENT

Va urma participarea la Billie Jean King Cup, unde România va întâlni Ucraina pe 12-13 aprilie, chiar în SUA, în Florida, iar apoi fostul lider mondial se va întoarce în Europa pentru a pregăti sezonul de zgură.

Simona Halep ar putea fi marea surpriză a organizatorilor turneului de categorie WTA 250 de la Rouen. Chiar dacă nu este nimic oficial, presa franceză a scris că ea ar fi ”invitata ideală” pentru acest an.

ADVERTISEMENT

”Avem o bănuială că un anunț important ar putea fi făcut în curând pentru a sărbători această primă ediție. Simona Halep este invitata ideală pentru acest tip de turneu, deoarece românca, de la sfârșitul suspendării, este în căutare de meciuri și de încredere.

Clasamentul ei nu îi permite accesul la cele mai mari turnee din circuit. Vom afla în curând dacă am avut sau nu intuiție…”, a notat site-ul welovetennis.fr, cu privire la o posibilă participare a lui Halep la Rouen.

ADVERTISEMENT

Halep, colaborare cu spaniolul Carlos Martinez

Turneul de la Rouen, care a trecut de la categoria WTA 125 la WTA 250 și va avea loc între 13 și 21 aprilie, și-a dezvăluit lista participantelor pentru 2024, iar pe ea se află, printre altele, Caroline Garcia, Mira Andreeva, Anastasia Pavlyuchenkova, Sloane Stephens, Karolina Pliskova și Clara Burel.

Într-un interviu acordat pentru WTA Insider, Simona Halep a vorbit despre planurile de viitor sau mai degrabă… despre lipsa lor, spunând că trebuie să își gestioneze cât mai bine revenirea, având în vedere că a lipsit o perioadă îndelungată.

ADVERTISEMENT

Odată cu revenirea pe teren într-un meci oficial, Simona Halep a anunțat și colaborarea cu un nou antrenor. Este vorba despre ibericul Carlos Martinez. Tehnicianul spaniol a caracterizat-o într-un mod deosebit pe dubla câștigătoare de Grand Slam.

ADVERTISEMENT