Sport

Simona Halep, pusă sub presiune de Patrick Mouratoglou înainte de US Open 2022. Ce spune despre calitatea pregătirii

La începutul săptămânii viitoare Simona Halep va disputa primul meci la US Open. Antrenorul Patrick Mouratoglou pune presiune pe eleva lui și îi cere concentrare maximă la antrenamente.
23.08.2022 | 11:40
Simona Halep pusa sub presiune de Patrick Mouratoglou inainte de US Open 2022 Ce spune despre calitatea pregatirii
Simona Halep a abandonat în turul secund la WTA Cincinnati, dar nu a primit scutire de la antrenamente. Sursa foto: Patrick Mouratoglou/Instagram
ADVERTISEMENT

US Open este una dintre cele mai vechi competiții de tenis din lume, iar Simona Halep se numără printre favoritele organizatorilor. Românca trage tare la antrenamente pentru un prim succes la Flushing Meadows.

Program de pregătire spartan pentru Simona Halep, sub coordonarea lui Patrick Mouratoglou

După succesul concludent de la WTA Toronto, Simona Hale a acuzat o stare de oboseală acută și a abandonat în turul secund la WTA Cincinnati. Nu a avut, însă, scutire de la antrenamente.

ADVERTISEMENT

Patrick Mouratoglou simte momentul mai puțin fast al elevei lui și încearcă să o readucă în forma fizică optimă înaintea ultimului Grand Slam al anului.

Acesta a postat pe contul de Instagram o serie de fotografii edificatoare de la ședințele de pregătire ale jucătoare din România și un mesaj care nu lasă loc de interpretări vis-a-vis de obiectivul celor doi la US Open.

ADVERTISEMENT

”Cel mai bun mod de a face față presiunii competiției constă în calitatea pregătirii”, a fost mesajul lui Patrick Mouratoglou, pentru Smona Halep.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by THE COACH (@patrickmouratoglou)

Românca nu s-a impus niciodată în carieră la Flushing Meadows. Cea mai bună performanță a atins-o în 2015 când a fost învinsă în semifinale de Flavia Penetta, cea care avea să câștige și trofeul.

ADVERTISEMENT

S-au stabilit adversarele jucătoarelor române, din calificările US Open

Patru jucătoare din România vor evolua în calificări, în tentativa de a ajunge pe tabloul principal la US Open. Acestea și-au aflat adversarele, iar primele două sportive vor intra în competiție azi.

Astfel, Ana Bogdan (locul 64 WTA) va intra în arenă la ora 18:00, ora României, pentru duelul cu Anna-Lena Friedsam, din Germania, locul 208 WTA.

ADVERTISEMENT

Ceva mai târziu va juca și Alexandra Cadanţu-Ignatik (158 WTA), cu americanca Alycia Parks (148 WTA). Celelalte sportive din calificări sunt Irina Bara şi Gabriela Lee.

Prima o va întâlni pe Kayla Day, din Statele Unite, iar Lee o va întâlni pe italianca Sara Errani. Tragerea la sorți pentru meciurile de pe tabloul principal va avea loc joi.

5 jucătoare din România vor evolua dinrect în primul tur la US Open: Simona Halep, Sorana Cîrstea, Irina Begu, Jaqueline Cristian și Gabriela Ruse

ADVERTISEMENT