Sport

Simona Halep s-a întors în România! Alături de cine a fost surprinsă pe aeroport. Foto

Simona Halep a revenit în România după perioada de timp în care s-a antrenat în Dubai. Sportiva a fost surprinsă de o altă persoană la aeroport.
30.01.2024 | 18:48
Simona Halep s-a întors în România! Cum a fost surprinsă sportiva pe aeroportul din Dubai. Foto: Cancan.
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a întors în România. Suspendată din tenis pentru dopaj, românca s-a antrenat intens în ultima perioadă în cadrul complexului de la Dubai, care găzduiește turneul WTA 1000 ce va avea loc în perioada 18-24 februarie. Pentru Halep urmează audierile de la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Simona Halep s-a întors în România

Simona Halep a fost suspendată 4 ani din tenis pentru două încălcări separate ale programului anti-doping. Fostul lider WTA a făcut apel și urmează să fie audiată de TAS în perioada 7-9 februarie. Deși are interzis în locurile oficiale dedicate tenisului, românca s-a antrenat la Dubai, inclusiv pe arena centrală a turneului pe care l-a câștigat de două ori (2015 și 2020).

ADVERTISEMENT

Organizatorii competiției de la Dubai au anunțat lista jucătoarelor admise pe tabloul principal. Pentru al doilea an la rând, „Simo” va absenta de la turneul din Emiratele Arabe Unite, în urma suspendării pentru dopaj. Astfel, românca și-a făcut bagajele și a revenit în România.

Campioana de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 a revenit în România încă de la finalul săptămânii trecute. Românca a fost surprinsă pe aeroportul din Dubai încă de sâmbătă dimineață.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, alături de un fizioterapeut la revenirea în România

Simona Halep s-a îmbrăcat în așa fel încât să nu poată fi recunoscută. Sportiva născută la Constanța a purtat o costumație sport, iar la un moment dat și-a tras gluga de trening peste șapcă pentru a trece neobservată, notează Cancan.

Românca în vârstă de 32 de ani a fost surprinsă alături de fizioterapeutul Sabin Topală. În prezent, fostul fotbalist lucrează la clinica de recuperare sportivă Kinetic Sport & Medicine. Totodată, Sabin Topală o ajută pe „Simo” la ședințele de pregătire.

ADVERTISEMENT
Simona Halep s-a întors în România! Cum a fost surprinsă sportiva pe aeroportul din Dubai. Foto: Cancan.
Simona Halep s-a întors în România! Cum a fost surprinsă sportiva pe aeroportul din Dubai. Foto: Cancan.

În perioada 7-9 februarie, Simona Halep va fi audiată la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne. Va fi ultima cale de atac a româncei după suspendarea drastică de 4 ani primită pentru dopaj din partea Agenției Internaționale de Integritate a Tenisului și a Tribunalului Sport Resolutions.

Adrian Mutu, mesaj de susținere pentru Simona Halep înaintea audierilor de la TAS

Adrian Mutu, fostul atacant al naționalei României și noul antrenor al celor de la CFR Cluj, și-a exprimat sprijinul pentru Simona Halep în scandalul de dopaj. „Briliantul” i-a transmis un mesaj fabulos româncei chiar înaintea audierilor de la TAS.

ADVERTISEMENT

”Nici nu vreau să mă gândesc la sentimentele pe care le are ea în acest moment. Este o perioadă dificilă psihic, am fost într-o situație asemănătoare.

Ca român, nu ai cum să nu fii alături de ea. I-aș spune să rămână puternică. Am citit despre caz, am văzut că fostul ei antrenor și-a asumat vina.

Nu ai cum ca judecător să nu iei în calcul acele declarații care, zic eu, sunt în favoarea Simonei. Sunt alături de ea și sper ca totul să se termine cu bine la TAS și să revină pentru că este o mare sportivă.

Mi se pare o sportivă foarte ambițioasă. Cred că va lupta să revină la vârf dacă totul va fi ok după judecata de la TAS”, a spus Adrian Mutu, potrivit capital.ro.

ADVERTISEMENT