Sport

Simona Halep nu mai are răbdare până la Crăciun! Cum se pregătește de Sărbători. Foto

Simona Halep a intrat deja în spiritul Sărbătorilor și a împodobit bradul, acasă la Constanța, unde a petrecut de Sfântul Nicolae alături de familia ei.
06.12.2021 | 17:44
Simona Halep nu mai are rabdare pana la Craciun Cum se pregateste de Sarbatori Foto
ADVERTISEMENT

Simona Halep a intrat în vacanță după turneul WTA de la Linz și a petrecut prima parte a lunii decembrie antrenându-se la Stejarii Country Club, bază sportivă deținută de patronul ei spiritual, Ion Țiriac.

Speriată de tulpina africană a SARS-COV-2, Simona Halep a renunțat să mai participe la un turneu demonstrativ în Africa de Sud și se va pregăti în România pentru Australian Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a intrat deja în spiritul sărbătorilor de Crăciun

Halep a postat o fotografie pe pagina sa oficială de Instagram în care împodobește bradul de Crăciun, deși mai sunt nu mai puțin de 19 zile până la nașterea Domnului

Atentă cu unul dintre sponsorii ei, brandul american Nike, Simona Halep „muncește din greu”, așa cum a spus-o chiar în ea în descrierea fotografiei.

ADVERTISEMENT
Simona Halep, brad de Crăciun
Simona Halep, brad de Crăciun. Sursă foto: captură Instagram Simona Halep.

Simona Halep se bucură de o perioadă extraordinară pe plan personal după ce s-a căsătorit cu Toni Iuruc și vor petrece pentru prima oară sărbătorile ca soț și soție: „Soțul meu a adus un mare plus în viața mea și sunt bucuroasă. El mă susține să mai joc tenis așa că totul e okay”.

Simona Halep se pregătește pentru turneul de Grand Slam de la Australian Open

Deși e în vacanță, Simona se antrenează zilnic și pregătește noul sezon visând la un trofeu de Grand Slam la Australian Open.

ADVERTISEMENT

Simona Halep lucrează din plin și din punct de vedere fizic, alături de preparatorul fizic Teo Cercel, care a revenit în echipa ei și speră să evite de acum încolo accidentările: „Fizicul e cel mai important. Trebuie să fiu aptă pentru un nivel cât mai ridicat, să nu apară accidentări pentru că sunt foarte grele și te recuperezi mult mai greu după o vârstă. La 30 de ani deja se simte schimbarea corpului”.

„Accidentările au fost destul de grave poate și pentru că nu l-am avut pe Teo și nu am făcut ce a trebuit în acești doi ani, dar nu mai vreau să mă gândesc la ce a fost și să mă bucur că este din nou în echipă și muncesc zi de zi fără să mai comentez”. – Simona Halep

Ce ar însemna pentru Simona Halep un nou trofeu de Grand Slam: „Tot ce vine e un bonus”

Simona Halep consideră în continuare că are șanse bune să câștige turneul de Grand Slam de la Australian Open, însă nu mai are niciun fel de presiune și se bucură din plin de tenis, așa cum o făcea la început.

ADVERTISEMENT

„E foarte greu să mă mai gândesc la asta. Nu știu dacă va mai fi posibil. Nu știu de ce mai pot fi în stare dar muncesc și văd de la zi la zi. Nu mai am presiune. Tot ce vine e un bonus și vreau doar să mă bucur de ceea ce se întâmplă”. – Simona Halep

Cu toate acestea, tenisul pe suprafața hard este imprevizibil și Simona e conștientă că trebuie să joace perfect pentru a triumfa în Australia: „Am câștigat Simona Halep a intrat deja în spiritul sărbătorilor și a împodobit bradul de Moș Nicolae. Sursă foto: Facebook Simona Halepmulte turnee pe hard, deci probabilitatea este destul de ridicată dar nu e sigur că o să îl și câștig. Șansă am dar pe hard e un joc diferit și să fiu solidă, pentru că au apărut jucătoare foarte puternice, cu o putere extraordinară și trebuie să fac față la acest nivel”.

„Este mult mai plăcut fără această presiune și privesc tenisul altfel. Parcă am reînceput să joc, binînețeles împlinită profesional este de o mie de ori mai ușor să merg la turnee și să călătoresc”. – Simona Halep

ADVERTISEMENT