Sport

Simona Halep se apucă de antrenorat! În ce proiect este implicată românca

Jucătoarea română Simona Halep, aflată pe locul 15 mondial, se va alătura unor nume mari ale tenisului mondial prin intermediul unui parteneriat pus la punct de TopCourt.
01.10.2021 | 11:50
Simona Halep se apuca de antrenorat In ce proiect este implicata romanca
ADVERTISEMENT

Cea mai valoroasă jucătoare română a momentului a anunţat că în viitorul foarte apropiat va da lecţii de tenis, dar nu în direct, ci prin intermediul unor filmări.

Simona Halep se apucă de antrenorat. Tehnici de lovire a mingii explicate în detaliu

Este oficial! O să te antrenez pe TopCourt! Filmez în California în curând și vă voi implica și pe voi în filmări. Pentru a nu rata această șansă, urmăriți TopCourt și redistribuiți acest tweet! Sper să ne vedem acolo!”, a anunțat Simona Halep.

ADVERTISEMENT

Ea a semnat un parteneriat cu firma TopCourt, care are ca domeniu de activitate antrenamente online, exerciții, povești și alte aspecte care să ajute jucătorii şi jucătoarele aflaţi la început de carieră.

Concret, Simona le va dezvălui celor care vor urmări înregistrările diferite informaţii care au ajutat-o să devină lider mondial şi să câştige 22 de trofee WTA, dintre care două de Mare Şlem.

ADVERTISEMENT

Totodată, în clipuri Simona va prezenta şi unele tehnici de lovire a mingii. Filmările vor fi făcute în California, acolo unde Halep va participa, de săptămâna viitoare, la turneul de la Indian Wells.

A câștigat turneul în 2015

La precedente ediţii ale competiţiei care începe luni, Simona a avut următoarele rezultate: semifinală în 2014 (învinsă de poloneza Agnieszka Radwanska), învingătoare în 2015 (2-6, 7-5, 7-5 cu sârboaica Jelena Janovic), sferturi în 2016, turul 3 în 2017, semifinală în 2018 şi optimi în 2019.

ADVERTISEMENT

Halep nu a jucat la ediţia de anul trecut, organizată între 9 şi 22, retrăgându-se din cauza unei accidentări pe care a suferit-o înaintea turneului de la Dubai. „Sunt extrem de dezamăgită că trebuie să mă retrag de la 2020 BNP Paribas Open.

Din păcate, accidentarea la picior pe care am suferit-o înainte de Dubai îmi creează în continuare probleme și nu mă voi putea recupera în timp pentru a călători la Indian Wells”, a fost mesajul transmis de Halep pe Twitter, pe 3 martie 2020.

ADVERTISEMENT

Alături de Andreescu, Bencic și Svitolina

Aşadar, Simona a intrat într-un club select al celor care sunt implicate în proiectul TopCourt. Este vorba, printre altele, de canadiencele Bianca Vanessa Andreescu și Eugenie Bouchard, poloneza Iga Swiatek, elvețianca Belinda Bencic, americancele Venus Williams, Sloane Stephens și Sofia Kenin (SUA), ucraineanca Elina Svitolina sau belarusa Aryna Sabalenka.

Antrenamente filmate pentru a fi de folos tinerilor aflați la început de drum au făcut și jucători din circuitul ATP, cum ar fi germanul Alexander Zverev, australianul Nick Kyrgios, bulgarul Grigor Dimitrov, rusul Karen Khachanov și, uneori, chiar celebrul american Nick Bollettieri, acum în vârstă de 90 de ani.

ADVERTISEMENT
Tags: