Simona Halep

Simona Halep și-a surprins fanii cu ținuta de la Roland Garros! Cum a apărut la primul meci, chiar de ziua sa. Foto

27.09.2020 | 15:11
Simona Halep sia surprins fanii cu tinuta de la Roland Garros Cum a aparut la primul meci chiar de ziua sa Foto
ADVERTISEMENT

Jucătoarea de tenis Simona Halep și-a surprins fanii cu ținuta aleasă pentru meciul cu Sara Sorribes Tormo, din primul tur de la Roland Garros.

Campioana noastră debutează pe zgura pariziană chiar în ziua în care împlinește 29 de ani și a ales să poarte pe teren un echipament neobișnuit.

ADVERTISEMENT

Chiar în dimineața meciului, fostul lider mondial a transmis un mesaj emoționant cu ocazia zilei sale de naștere pe care o petrece la Paris.

Ținuta aleasă de Simona Halep la Roland Garros, i-a surprins pe fani

Prima zi a turneului de la Roland Garros i-a întâmpinat pe jucători cu un frig pătrunzător, aproximativ 14 grade Celsius, și din această cauză Simona Halep a ales o ținută inedită prin care și-a surprins fanii.

ADVERTISEMENT

Principala favorită de la Paris a purtat un tricoul cu mânecă lungă de culoare ciclam, pantaloni scurți de aceeași culoare, dar a ales să-și pună de dedesubt și o pereche de colanți negri. În picioare, Halep a avut pantofi sport tot de culoare ciclam. Pe cap ea a purtat o șapcă albă.

Simona Halep fani ținută Roland Garros 1

Condițiile neprielnice au dus și la primul scandal de la această ediție de Roland Garros. Jucătoarea bielorusă Victoria Azarenka s-a înfuriat pe arbitrul întâlnirii cu Danka Kovinic, după ce acesta a decis continuare jocului în ciuda frigului și a ploii.

ADVERTISEMENT

Înainte de începerea turneului, antrenorul australian Darren Cahill și-a exprimat îngrijorarea din cauza vremii. El a postat o fotografie pe rețelele de socializare din care reiese că în primele nouă zile de concurs va ploua și va fi extrem de frig la Paris.

În ajunul aniversării sale, Simona Halep a ales  să își invite fanii să doneze către o organizație caritabilă, iar suma strânsă în prima oră a fost una impresionantă. După 55 de minute de la invitația jucătoarei clasate pe locul 2 în ierarhia WTA, s-au adunat nu mai puțin de 2.122 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Campioana noastră a discutat despre cele mai dificile momente din cariera sa: la 16 ani a plecat de la Constanța la București, plus operația de micșorare a sânilor din urmă cu 11 ani.

ADVERTISEMENT