Sporturi

Simona Halep și Sorana Cîrstea, în topul celor mai frumoase echipamente ale deceniului! Maria Sharapova a luat potul cel mare. FOTO

31.12.2019 | 11:33
Simona Halep si Sorana Cirstea in topul celor mai frumoase echipamente ale deceniului Maria Sharapova a luat potul cel mare FOTO
ADVERTISEMENT

Jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea au intrat în topul celor mai frumoase zece echipamente ale deceniului din tenisul feminin.

Simona Halep și Sorana Cîrstea, în topul celor mai frumoase echipamente ale deceniului

WTA a întocmit o ierarhie a celor mai frumoase echipamente purtate de jucătoare în ultimii zece ani, iar de pe listă nu lipsesc marile nume ale tenisului feminin, iar aici le regăsim și pe româncele Simona Halep și Sorana Cîrstea.

ADVERTISEMENT

Sorana Cîrstea a impresionat la Roland Garros 2019 cu echipamentul New Balance și a prins locul 5 în topul WTA. Ea a purtat o rochiță albastră care a avut în jurul taliei și tivului o dungă aurie. Ea a purtat în picioare o pereche de adidași tot New Balance de culoare neagră.

Halep, îmbrăcată de Pharrell Williams

Simona Halep se regăsește pe locul nouă în acest top cu îmbrăcămintea purtată la US Open 2017. Campioana noastră a evoluat într-un echipament Adidas care a avut culorile drapelului românesc în turneul american: roşu, galben şi albastru.

ADVERTISEMENT

Producătorul german de echipament a colaborat alături de celebrul cântăreţ, Pharrell Williams, care este şi un designer de succes. Colecția a fost inspirată din hainele purtate de superstarile sportului din anii ’70 și a fost creată într-un stil vintage.

Sharapova, peste marea rivală Serena Williams

Liderul acestui clasament este Maria Sharapova cu echipamentul purtat la US Open 2017. Rusoaica a îmbrăcat o rochie neagră cu dantelă și cristale Swarowski creată de designerul Riccardo Tisci pentru firma Nike.

ADVERTISEMENT

În această ierarhie și-a mai făcut loc: Naomi Osaka (locul 2 – US Open 2019), Serena Williams (locul 3 – Australian Open 2015), Caroline Wozniacki (locul 4 – US Open 2010), Andrea Petkovic (locul 6 – Australian Open 2018), Venus Williams (locul 7 – Australian Open 2017), Ana Ivanovic (locul 8 – US Open 2016) și Krisitna Mladenovic (locul 10 – Wimbledon 2017).

Halep poate urca pe locul 3 WTA

Simona Halep e văzută de analiştii americani ai tenisului drept principala favorită la Australian Open! Asta chiar dacă turneul va avea loc chiar “acasă” la numărul 1 mondial, Ashleigh Barty. Halep e creditată cu prima şansă la câştigarea premiului de 1,42 milioane de dolari.

ADVERTISEMENT

Simona participă în începutul de an, în Australia, la două turnee: cel de la Adelaide şi Grand Slam-ul de la Melbourne. Românca poate să o depăşească în ierarhia WTA pe Naomi Osaka, condiţia este ca nipona să nu depăşească faza sferturilor de finală la Brisbane International.

ADVERTISEMENT