Sport

Simona Halep și Toni Iuruc au plecat în luna de miere. Ce destinație au ales! O campioană olimpică a dat-o de gol

Simona Halep și soțul ei, Toni Iuruc, au plecat sâmbătă dimineața în luna de miere. Destinația aleasă de cei doi a dezvăluit-o o campioană olimpică.
18.09.2021 | 18:54
Simona Halep si Toni Iuruc au plecat in luna de miere Ce destinatie au ales O campioana olimpica a dato de gol
ADVERTISEMENT

Pentru Simona Halep anul competițional nu s-a încheiat, dar sportiva a ales să petreacă câteva zile departe de ochii lumii, în luna de miere, alături de soțul ei.

Deși nu a dat detalii despre locul în care au ales să-și petreacă mini-vacanța ”de miere”, cei doi au fost deconspirați de o altă sportivă.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, lună de miere într-unul din locurile preferate ale sportivei

La trei zile distanță după ce au spus ”Da” în fața ofițerului stării civile, Simona Hale și Toni Iuruc și-au făcut bagajele și au plecat în luna de miere.

Cei doi nu vor petrece mult timp în această vacanță, sportiva având programate câteva participări la turnee, între care și cel din România, de la Cluj-Napoca.

ADVERTISEMENT

La aeroport, Simona Halep s-a întâlnit cu Simona Radiș, campioană olimpică în proba de dublu vâsle. Cele două s-au fotografiat, iar canotoarea a publicat fotografia.

”Ce coincidență. Același nume, același avion”, a fost mesajul canotoarei, postat pe Instagram odată cu fotografia în care apare alături de fostul număr 1 mondial.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: Instagram

Astfel, campioana olimpică a dezvăluit fără să vrea și destinația Simonei Halep. Cele două sportive s-au îmbarcat într-o aeronavă cu destinația Bodrum, Turcia.

Nu este prima oară când jucătoarea de tenis alege Turcia ca destinație pentru scurtele vacanțe dintre turnee. Ultima oară a făcut același lucru în luna aprilie, înainte să participe la turneul de la Stuttgart.

ADVERTISEMENT

Simona Halep și-a confirmat prezența la trei turnee în perioada următoare

Fostul lider mondial, Simona Halep, și-a definitivat programul finalului de an și a confirmat participarea la Transylvania Open, al doilea turneu din circuitul WTA găzduit de Cluj-Napoca în perioada 25-31 octombrie.

Până să evolueze în Polivalentă din inima Ardealului, sportiva va mai juca la Indian Wells, turneu din categoria WTA 1000, în perioada 6 – 17 octombrie și la Moscova – WTA 500, între 18 – 24 octombrie.

La Transylvania Open sunt așteptate mai multe jucătoare de top, întrucât aceasta va fi ultima competiție înainte de Turneul Campioanelor.

Fiind o competiție indoor, chiar înaintea turneului WTA Finals de la Guadalajara, care e programat să înceapă pe 8 noiembrie, noul turneul de la Cluj-Napoca ar putea deveni extrem de atractiv pentru multe jucătoare din partea superioară a clasamentului mondial WTA.

ADVERTISEMENT
Tags: