Sport

Simona Halep – Sorana Cîrstea 6-1, 6-4. Tot Simona e numărul 1! Câștigă duelul românesc și e în sferturile de finală la Indian Wells! Video

FANATIK vă prezintă informații despre meciul Simona Halep - Sorana Cîrstea, care are loc marți, 15 martie, de la ora 20:00, în optimile de finală ale Mastersului de la Indian Wells.
15.03.2022 | 18:16
Simona Halep  Sorana Cirstea 61 64 Tot Simona e numarul 1 Castiga duelul romanesc si e in sferturile de finala la Indian Wells Video
ADVERTISEMENT
15-03-2022
18:12

Simona Halep - Sorana Cîrstea 6-1, 6-4, optimi de finală Indian Wells. Video

VIDEO

6-1, 6-4. Simona face break și închide meciul. E în sferturi.

6-1, 5-4. Simona își face serviciul, Sorana sub presiune. Va urma la serviciu.

6-1, 4-4. Sorana revine de la 15-30 și își face serviciul.

6-1, 4-3. Simona își face serviciul și continuă să pună presiune.

6-1, 3-3. Sorana își face și ea serviciul și egalează din nou în setul doi.

6-1, 3-2. Simona salvează trei mingi de break și apoi își face serviciul. Conduce prima dată în setul doi.

6-1, 2-2. Simona recuperează break-ul după un game cu multe greșeli pentru Sorana.

6-1. 1-2. Simona câștigă un game de mare luptă în care s-a lovit foarte puternic.

6-1, 0-2. Sorana confirmă break-ul. A început excelent manșa secundă.

6-1, 0-1. Start cu break pentru Sorana în setul doi!

Simona Halep își adjudecă fără emoții primul set al partidei de la Indian Wells

6-1. Simona închide primul set la 1. A dominat clar această primă manșă, ajutată și de numeroasele erori neprovocate ale Soranei.

5-1. Simona își face serviciul fără emoții.

4-1. Un nou game lung, dar Sorana își face serviciul de această dată.

4-0. Game prelungit pe serviciul Simonei, dar Sorana ratează din nou șansa de a apropia.

3-0. Break la zero reușit de Simona. Sorana nu se regăsește!

2-0. Sorana ratează o minge de break, după ce a ratat la centimetri o lovitură decisivă. Simona își face apoi serviciul.

1-0. Simona Halep începe cu un break obținut ușor

15-03-2022
16:16

Horia Tecău a analizat duelul românesc din optimile Indian Wells

Triplul câștigător de Grand Slam la dublu, Horia Tecău, a analizat duelul dintre Simona Halep și Sorana Cîrstea din optimile de finală de la Indian Wells, din această seară.

Noul căpitan nejucător al echipei feminine de Billie Jean King Cup nu crede că există o favorită în întâlnirea dintre cele mai bune jucătoare de tenis ale României.

”E prima dată când se întâlnesc după peste 10 ani. Sorana e la un nivel foarte bun, Simona știm ce poate să producă. Să fie un meci frumos, o confruntare plăcută! Orice rezultat al fetelor noastre motivează tinerii!”, a spus Horia Tecău la Radio România Actualități.

Meciul Simona Halep – Sorana Cîrstea are loc marți, 15 martie, cu începere de la ora 20:00, în cadrul turului 4, optimile de finală, ale Mastersului de 1000 de puncte de la Indian Wells. În acest fel este sigur că o româncă va juca în sferturi de finală.

Unde se joacă meciul Simona Halep – Sorana Cîrstea

Întâlnirea Simona Halep – Sorana Cîrstea se dispută marți, 15 martie, de la ora 20:00 pe terenul 1 al Complexului de la Indian Wells Tennis Garden, fiind meciul de deschidere al sesiunii de zi, pentru că în localitatea californiană de fapt va fi ora 11:00, adică miezul zilei.

ADVERTISEMENT

La această oră, de obicei, nu sunt foarte mulți spectatori în tribune, aceștia venind în număr mare la sesisuna de după-amiază, dar fiind vorba de un duel românesc este de așteptat ca în tribune să se afle foarte mulți suporteri români, respectând evident regulile de sănătate, care în SUA sunt încă în vigoare.

Cine transmite la TV partida Simona Halep – Sorana Cîrstea

Partida Simona Halep – Sorana Cîrstea se joacă marți, 15 martie, de la ora 20:00, pe terenul 1 de la Indian Wells și este transmisă în direct  și în exclusivitate pe canalul Digi Sport. Dacă nu puteți accesa postul TV puteți intra și pe site-ul FANATIK, în format LIVE VIDEO.

ADVERTISEMENT

La Indian Wells, temperatura a urcat serios în termometre după două zile în care a fost la 24-25 de grade. Pentru marți, 15 martie, e prevăzută o maximă a zilei care ajunge la 33 de de grade, dar vestea bună pentru jucătoare este scăderea semnificativă a umidității, care va varia între 30/40 la sută.

Simona Halep, mulțumită de colaborarea cu antrenorul primit de la Academia lui Patrick Mouratoglu

La Indian Wells, Simona Halep nu a mai venit singură. A decis să fie însoțită de Morgan Bourbon, antrenor din cadrul Academiei lui Patrick Mouratoglu, după ce la turneele din Golf, Dubai și Doha, s-a prezentat fără antrenor.

ADVERTISEMENT

După primele două partide, 2-1 cu Ekaterina Alexandrova și 2-0 cu Cori Gauff, Halep a declarat că este mulțumită de colaborarea cu noul tehnician și va decide după ce se vor încheia cele trei turnee de peste Ocean, Indian Wells, Miami și Charleston, dacă va continua colaborarea.

Sorana Cîrstea, în cel mai bun moment al carierei

Adversara din acest meci, Sorana Cîrstea, se află în cel mai bun moment al carierei. A ajuns pe locul 27 și practică un tenis curajos, destul de agresiv, singurul moment când nu a știut să gestioneze situația fiind semifinala de la Lyon, când a pierdut la mare luptă în fața ucrainencei Yamstrenska.

ADVERTISEMENT

Toată lumea speculează în mass-media pe tema rivalității sau mai bine spus a animozității dintre cele două românce, dar Sorana a răspuns sec la întrebarea privind faptul că poate trece în clasament peste Simona că acest lucru nu valorează absolut nimic.

Cote la pariuri la jocul Simona Halep – Sorana Cîrstea

Pentru bookmakeri faptul că cele două sportive sunt despărțite de un singur loc în ierarhia WTA, Simona loc 26 și Sorana loc 27, nu are nici o relevanță. Simona are o cotă incredibil de mică la victorie, între 1,25-1,30, în funcție de agenții. Un set luat de Sorana, extrem de posibil, ajunge la cota de 2,20, iar cota pentru peste 2,5 seturi atinge 2,50.

Paradoxal, deși Simona a câștigat mult mai multe trofee decât Sorana, inclusiv două titluri de Grand Slam, Sorana conduce la scorul general cu 2-1. Prima întâlnire a avut loc în 2008, la București, după care Simona a egalat scorul la Marbella, pe zgură, în 2010, dar în același an, la Cincinnati, Sorana s-a impus cu 2-0 și aceea a fost ultima confruntare directă.

ADVERTISEMENT