Sport

Simona Halep trage tare la Miami! Primele imagini cu fostul lider WTA la antrenament. Video

Simona Halep e back în business! Fostul lider mondial a ajuns deja la Miami și se antrenează intens pentru revenirea în circuitul WTA.
13.03.2024 | 12:13
Simona Halep trage tare la Miami Primele imagini cu fostul lider WTA la antrenament Video
Simona Halep trage tare la Miami! Primele imagini cu fostul lider WTA la antrenament. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Au apărut primele imagini cu Simona Halep de la Miami. Dubla câștigătoare de Grand Slam se antrenează intens pentru revenirea în circuitul WTA . Competiția din Florida se desfășoară în perioada 19-31 martie.

Imagini cu Simona Halep de la antrenament. Fostul lider WTA trage tare la Miami

Simona Halep (32 de ani) este on fire! Cel puțin asta vorbesc primele imagini de la antrenament cu sportiva din Constanța. Halep pare binedispusă și lovește cu sete fiecare minge.

ADVERTISEMENT

Deocamdată, câștigătoarea de la Roland Garros 2018 și Wimbledon 2019 nu și-a ales un antrenor, dar se pregătește alături de un sparring partner portughez. Este vorba despre Joao Monteiro (30 de ani), alături de care Simona s-a antrenat și în 2023 când era suspendată.

Îmbrăcată într-un echipament de antrenament, Simona Halep a făcut un sparring cu Monteiro în complexul de la Hard Rock Stadium: „Simt că nu am plecat niciodată”, a fost mesajul postat de Halep la InstaStory.

ADVERTISEMENT

Simona Halep a zburat spre Miami la doar o săptămână după ce TAS a dat verdictul în cazul de dopaj. Sportiva româncă a scăpat de suspendare, sancțiunea fiind redusă de la patru ani la nouă luni.

În Stale Unite ale Americii, Simona Halep este însoțită de preparatorul fizic Sabin Topală și de mama ei, Tania. De asemenea, sportivei în vârstă de 32 de ani i se vor alătura tatăl și fratele ei, care îi vor face galerie la primul meci.

ADVERTISEMENT

„Suspendarea s-a încheiat oficial”, au scris jurnaliștii de la „We Are Tennis”, pe Twitter, după antrenamentul Simonei.

Turneul de la Miami, programat în perioada 19-31 martie, este dotat cu premii în valoare totală de peste 17 milioane de dolari. Halep a ajuns de două ori în semifinale la competiția din Florida, în 2015 și 2019.

ADVERTISEMENT

În 2024, pe tabloul principal de la Miami se vor afla cel puțin trei românce: Simona Halep, Sorana Cîrstea și Ana Bogdan. Acolo ar putea ajunge și Jaqueline Cristian, în cazul în care se va mai retrage o jucătoare înainte de startul turneului.

ADVERTISEMENT