Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Simțiți iar fiorul retrogradării? Nicolescu: „La cum am jucat, parcă nu suntem nici echipă de liga a doua!”

Andrei Nicolescu a discutat despre eșecul lui Dinamo din meciul cu Hermannstadt și susține că echipa nu a arătat nici măcar de nivelul ligii secunde.
19.03.2024 | 07:10
Simtiti iar fiorul retrogradarii Nicolescu La cum am jucat parca nu suntem nici echipa de liga a doua
Reacția lui Andrei Nicolescu după eșecul lui Dinamo de la Sibiu. Sursa Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Dinamo a încasat 3 goluri de la Hermannstadt, toate în ultimele minute ale primei reprize. “Câinii” au avut la dispoziție o repriză să își revină, însă au fost dominați cu totul. Andrei Nicolescu a fost dezamăgit în urma eșecului.

Simțiți iar fiorul retrogradării? Nicolescu: „La cum am jucat, parcă nu suntem nici echipă de liga a doua!”

Dinamo se luptă pentru a se salva de la retrogradare, fiind obiectivul crucial al clubului. În prima etapă din play-out, formația antrenată de Zeljko Kopic nu a arătat nici măcar a echipă de liga a doua, așa cum susține Andrei Nicolescu.

ADVERTISEMENT

“Dacă jucăm cum am jucat ieri nici nu știu dacă suntem echipă de liga a doua. Eu am avut impresia că sunt două echipe din ligi diferite.

Niciunul dintre ei nu a fost capabil să arate mai mult”, a declarat Andrei Nicolescu, la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

ADVERTISEMENT

“Vrem să îl chemăm pe Mircea Lucescu”

Mircea Lucescu a mai fost la Săfitca, acolo unde i-a încurajat pe dinamoviști. Andrei Nicolescu a mărturisit că își dorește să îl mai invite pe “Il Luce” la Dinamo până la finalul sezonului.

Nicolescu a mai discutat și despre lecția pe care suporterii au dat-o jucătorilor. Cu toate acestea, “câinii” nu au reușit să domine deloc la Sibiu și au arătat neputință fizică.

ADVERTISEMENT

“Lecția pe care le-au dat-o suporterilor. Ca jucător, știam că în astfel de momente îți vine să bagi capul în gheată. Reacția suporterilor te determină să faci asta. Am văzut neputință fizică, din păcate. 

Au fost 4000 de fani, dar au mai fost și o altă parte din stadion, destul de mare, tot cu noi. Din punct de vedere al susținerii am jucat acasă. Din punct de vedere al exprimării am jucat la 2000 de kilometri distanță.

ADVERTISEMENT

Sper să nu ajunge în ultima etapă să facem calcule atunci. Eu spre să fi fost un duș rece acest eșec. Încercăm să găsim cele mai bune metode. Da, vrem 100% să îl mai chemăm pe domnul Mircea Lucescu”, a mai spus Nicolescu, la FANATIK SUPERLIGA.

Reacția lui Andrei Nicolescu după eșecul lui Dinamo de la Sibiu

ADVERTISEMENT