News

Simulare BAC 2024. Ce a spus un elev după ce a susținut proba la Matematică: “Nu am nevoie, banii contează”

Simulare BAC 2024. Ce reacție a avut un elev după ce a susținut astăzi proba la Matematică. Cum s-a descurcat și ce părere are despre examen.
05.03.2024 | 22:48
Simulare BAC 2024 Ce a spus un elev dupa ce a sustinut proba la Matematica Nu am nevoie banii conteaza
Simulare BAC 2024. Reacția unui elev care a susținut proba la Matematică. Sursa foto: pressfoto, Observator News / Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un elev a spus ce a făcut la proba de Matematică, la simulare BAC 2024, care a avut loc astăzi. Tânărului nu îi place această materie și nnu consideră că are nevoie de aceasta.

Ce a spus un elev după proba la Matematică, la simulare BAC 2024

Un elev care a ieșit de la proba de Matematică, la simularea examenului de Bacalaureat 2024, a recunoscut că  nu îi place această materie și că este nevoit să învețe mai mult decât trebuie, din punctul său de vedere.

ADVERTISEMENT

“Am scris şi eu totul până la subiectul 2, la subiectul trei nu am ştiut nimic”, a spus Alexandru, potrivit Observator News. Tânărul are planuri mari pentru viitor, pe care le-a dezvăluit în cadrul interviului.

De asemenea, Alexandru consideră că nici limba română, nici matematică nu îl vor ajuta pe viitor și că se vede artist, lider sau influencer. Acesta a mai spus că banii contează, de fapt, în opinia lui.

ADVERTISEMENT

“Nu cred că îmi foloseşte nimic, nici la română, cred că până la timpul perfect compus, până acolo, restul e useless. La matematică tot ce s-a ajuns până la radicali, nu are niciun sens.

Eu sunt un om inteligent, nu sunt deştept, nu am luat informaţia din carte, m-am născut cu mintea de conducător. O să fiu conducător de firmă, artist, influencer, o să fiu ceva în viaţă 100%.

ADVERTISEMENT

Nu am nevoie de matematică, banii contează, să te distrezi. Nu vreau să lucrez pe 1.000 de euro pe lună, să nu mă mai vrea nici nevasta”, a adăugat tânărul, conform sursei citate.

Întrebat dacă face bani din muzică, tânărul a spus că nu, dar că se va lansa în viitorul apropiat. “Deocamdată nu (n.r. Dacă câștigă bani din muzică). O să mă lansez curând”, a spus el.

ADVERTISEMENT

Proba de matematică li s-a părut dificilă multor elevi, care s-au încurcat din cauza exercițiilor. Pe de altă parte, la proba de istorie, nu au fost probleme pentru cei mai mulți elevi.

Matei, un elev care a susținut simularea, știe că va lua notă maximă la examenul de Bacalaureat, care va avea loc peste câteva luni. Acesta a spus că subiectele de la simulare nu au fost grele, însă au existat anumite capcane.

Cât de grele au fost probele de la simulare

Profesorii, dar și ministrul Educației, spun că subiectele nu au fost grele pentru cei care au învățat pentru simulare. Cu această ocazie, elevii au avut ocazia să recapituleze materia pentru Bacalaureat.

“Nu cred că putem să ne uităm la simulari ca fiind prea grele sau prea uşoare. Ele sunt un exerciţiu, tocmai pentru a da posibilitatea elevilor să recapituleze”, a declarat Ligia Deca, Ministrul Educației.

Mulți elevi au lipsit de la proba obligatorie a profilului, Matematica sau Istoria. În plus, unii au încercat să copieze și au fost dați afară din sala de examen.

ADVERTISEMENT