News

Sindicatul Europol cere sancționarea șefului statului pentru că nu a purtat masca: „Urmare a explicațiilor imbecile oferite de șefii Poliției Capitalei”

Sindicatul Europol, atac dur la Klaus Iohannis și la Poliția Capitalei. Organizația cere ca președintele României să fie amendat pentru că nu a purtat masca de protecție.
17.11.2021 | 17:30
Sindicatul Europol cere sanctionarea sefului statului pentru ca nu a purtat masca Urmare a explicatiilor imbecile oferite de sefii Politiei Capitalei
ADVERTISEMENT

Sindicatul Europol a lansat un atac dur la adresa Poliției din Capitală și inclusiv a președintelui Klaus Iohannis.

Organizația s-a arătat foarte nemulțumită de faptul că președintele României nu a fost sancționat nici până acum pentru faptul că nu a purtat masca de protecție la congresul pentru alegerea șefului PNL.

ADVERTISEMENT

Deși acest eveniment a avut loc pe 26 septembrie, nici până la această dată nu i-a fost dată o amendă șefului statului, așa cum s-a întâmplat în cazul românilor simpli care au încălcat regulile în vigoare, susține Europol.

Sindicatul Europol cere sancționarea șefului statului pentru că nu a purtat masca

Într-o postare făcută pe pagina de Facebook, sindicaliștii cer ajutor pentru a găsi un polițist care să îi dea amendă președintelui, deoarece a stat fără mască, deși legea arată că trebuia să o poarte.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Sindicatul Europol a lansat un atac la adresa Poliției Capitalei și a transmis că șefii instituției au dat „explicații imbecile”.

Conform acestora, Klaus Iohannis nu a fost amendat pentru că nu a purtat masca de protecție, deoarece în sala respectivă nu se afla niciun polițist care să constate încălcarea legii.

ADVERTISEMENT

Europol: Explicațiile Poliției Capitalei sunt imbecile

„Wanted!!! Se caută polițist cu “simțul răspunderii” pentru că șefii Poliției Capitalei și l-au pierdut.

Ajutați-ne să găsim un polițist care să îl sancționeze pe președintele României, Klaus Iohanis, pentru că a fost surprins fără mască de protecție la congresul PNL.

ADVERTISEMENT

Așa cum, de altfel, au fost sancționați sute de mii de români simpli.

Anunțul nostru vine ca urmare a explicațiilor imbecile oferite de șefii Poliției Capitalei, care au răspuns sesizării unui cetățean că nu au putut aplica sancțiune președintelui pentru că în sală, la congres nu se afla niciun polițist care să constate prin “propriile simțuri”, adică cu ochii lui, faptul că nu a purtat masca de protecție”, a transmis sindicatul.

Regulile sunt aplicate după ureche, susține Europol

Totodată, sindicatul a transmis că regulile sunt aplicate „după ureche” în țara noastră, fapt care arată că inclusiv poliția este influențată politic.

„Această justificare tembelistă reprezintă o jignire adusă inteligenței românilor care au îndurat toate restricțiile aplicate după ureche și trădează cancerul politic care s-a infiltrat în MAI”, se arată în postarea făcută de Sindicatul Europol.

ADVERTISEMENT