Sport

Singura țară din lume în care se întâmplă ceea ce vrea Vasile Dâncu cu Steaua. ”FIFA a închis ochii! Dar la noi CSA visează degeaba”. Video exclusiv

Dumitru Dragomir a vorbit la ”Profețiile lui Mitică” despre proiectul de lege al lui Vasile Dâncu și este convins că CSA Steaua nu va putea promova în actuala formulă.
17.04.2023 | 14:55
Singura tara din lume in care se intampla ceea ce vrea Vasile Dancu cu Steaua FIFA a inchis ochii Dar la noi CSA viseaza degeaba Video exclusiv
Singura țară din lume în care se întâmplă ceea ce vrea Vasile Dâncu cu Steaua. „FIFA a închis ochii! Dar la noi CSA visează degeaba” Video exclusiv
ADVERTISEMENT

Fostul ministru al Apărării a înaintat în Parlament un proiect de lege prin care să se modifice Legea Sportului, iar principalii beneficiari ar fi ”militarii”, care astfel ar putea promova în primul eșalon.

Dumitru Dragomir e convins că FIFA nu va permite ca CSA Steaua să promoveze, așa cum vrea Vasile Dâncu

În apariția săptămânală de la emisiunea “Profeţiile lui Mitică”, realizată de Horia Ivanovici pe toate canalele de social media ale site-ului FANATIK.RO, Dumitru Dragomir a exclus varianta ca CSA Steaua să poată promova în SuperLiga, așa cum își dorește Vasile Dâncu, și a dezvăluit că singura țară pentru care FIFA a închis ochii într-un astfel de caz este Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

”În statutul FIFA există un articol în care scrie negru pe alb că echipele departamentale nu au ce să caute în fotbalul profesionist. În lume există o țară care încalcă această regulă și toată lumea a închis ochii, este vorba de Arabia Saudită. FIFA a închis ochii aici pentru că este finanțată puternic din partea Arabiei Saudite.

În țară, ca să poți să joci la profesioniști, la fotbal, nu la alte sporturi, sunt două căi. Steaua ori se asociază cu un privat care ia peste 50% astfel încât privații să fie majoritari, ori schimbi Legea 69 în care dai voie lui Dinamo să înființeze din nou pe Victoria, Steaua pe Târgu Mureș, Scorniceștiul.

ADVERTISEMENT

Așa revine politicul din nou în fotbal ca pe vremea lui Ceaușescu. Problema este că nu-i rău dacă se implică politicul, dar numai în centrele de copii și juniori și în asigurarea bazei materiale”, a declarat Dragomir.

VEZI VIDEO MAI JOS

Dumitru Dragomir laudă mișcarea făcută de Dâncu

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal a menționat faptul că CSA Steaua ar putea să facă o asociere cu un privat doar de ochii lumii și crede că tevatura creată de proiectul de lege al lui Vasile Dâncu va umple stadionul la derby-ul cu Dinamo.

ADVERTISEMENT

”Așa este și afară, și la Madrid. Madridul a avut o datorie de peste 260 de milioane de euro, intra în faliment, și aveau niște pământuri pe care le-au dat primăriei și primăria le-a dat gratis înapoi.

La noi în țară, Dâncu știe meserie, numai două căi sunt ca să facă Steaua. FIFA și UEFA nu or să fie de acord cu ce se vrea acum, pentru că noi nu suntem Arabia Saudită. Nu au nicio șansă să promoveze. Toată lumea știe că în Arabia Saudită sunt ministerele, dar nu e pe față.

ADVERTISEMENT

Și aici, te asociezi cu Gheorghe al Floarei care spune că… Adică în spatele cortinei se fac treburile. Dâncu a făcut vâlvă, a făcut imagine, dar nu cred că știa că există paragraf în statutul FIFA. Dar a fost diabolic, pentru că mâine (n.r. – marți) se va umple stadionul cu Dinamo”, a spus Dumitru Dragomir, la emisiunea ”Profețiile lui Mitică”.

PROFEȚIILE LUI MITICĂ sunt ”live”, online pe FANATIK în fiecare luni, începând de la ora 12:30. Poți urmări PROFEȚIILE LUI MITICĂ pe toate căile de comunicare ”fanatice” de pe mediile sociale, de la site-ul FANATIK la canalul de youtube FANATIK, de la pagina de facebook FANATIK la contul FANATIK de pe Tik-Tok, de la pagina de facebook Horia Ivanovici Oficial la contul de twitch FANATIKRO.

ADVERTISEMENT