Life

Singurele imagini cu apartamentul de 300.000 de euro în care s-a mutat Alina Sorescu, după despărțirea de Alexandru Ciucu. Foto

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu divorțează după un mariaj de 12 ani, frumoasa blondină părăsind căminul conjugal pentru a se muta într-un apartament de lux.
09.05.2022 | 17:14
Alina Sorescu, imobil de lux după separarea de Alexandru Ciucu. Cum arată apartamentul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă a plecat din vila din Pipera la începutul anului, când a depus actele de divorț. În prezent, cântăreața locuiește într-un apartament cu patru camere, imobilul fiind evaluat la suma de 300.000 de euro.

Alina Sorescu, imobil de lux după separarea de Alexandru Ciucu. Cum arată apartamentul

Alina Sorescu este decisă să o ia de la capăt pentru fiicele sale, Carolina și Raisa, în ciuda faptului că fostul partener de viață, Alexandru Ciucu, a solicitat o ordonanță prezidențială pe motiv că artista locuiește într-un spațiu mic.

ADVERTISEMENT

Ce-i drept, vedeta a renunțat la un palat cu 11 camere, de 2.000 de metri pătrați, dar asta nu înseamnă că nu are suficient loc. Artista s-a mutat într-un ansamblu rezidențial situat în zona Expoziției, din Sectorul 1 al Capitalei.

Apartamentul cu patru camere are acces la piscină, centru de fitness, parc natural privat, locuri de joacă tematice pentru copii și alte facilități. Imobilul a fost achiziționat de blondină la prețul de 300.000 de euro, confom Antena Stars.

ADVERTISEMENT

De asemenea, spațiul de circa 140 de metri pătrați este împărțit în trei dormitoare, o cameră de zi și două băi, ideale pentru cele două fete ale Alinei Sorescu din mariajul cu creatorul de modă, Alexandru Ciucu.

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu, în proces de divorț

Cu toate acestea designerul nu este de acord cu locația din nordul Bucureștiului în care stau micuțele și dorește ca ele să se întoarcă în casa din Pipera, în ciuda faptului că în ultima perioadă a fost plecat foarte mult de acasă.

ADVERTISEMENT

Alexandru Ciucu face drumuri frecvente la Paris, acolo unde merge la cursuri de perfecționare în domeniul modei. Vedeta dorește un program de vizită bine pus la punct și chiar ar vrea ca fetele să-i fie încredințate la divorț.

Alina Sorescu luptă, de asemenea, pentru custodia micuțelor, fata cea mare putând fi întrebată lângă cine vrea să stea după separarea părinților.

ADVERTISEMENT