Life

Singurele linii aeriene care acceptă animale de companie la bord. Patrupedul tău e tratat ”regește” și poate să și doarmă cu tine

Companiile aviatice care primesc animale de companie în timpul zborului. Ele sunt respectate și chiar pot dormi cu stăpânii.
18.08.2023 | 07:40
Singurele linii aeriene care accepta animale de companie la bord Patrupedul tau e tratat regeste si poate sa si doarma cu tine
Companiile aviatice care primesc animale de companie în timpul zborului. Ele sunt respectate și chiar pot dormi cu stăpânii. Sursa foto: Pinterest.com
ADVERTISEMENT

Singurele linii aeriene care acceptă animale de companie la bord. Patrupedul tău e tratat ”regește” și poate să și doarmă cu tine. Fiecare călător trebuie să se informeze cu atenție înainte de a cumpăra bilete pentru micile viețuitoare.

Companiile aviatice care primesc animale de companie în timpul zborului. Ele sunt respectate și chiar pot dormi cu stăpânii

Companiile aviatice care primesc animale de companie în timpul zborului nu sunt deloc puține la număr. Ele sunt respectate și chiar pot dormi cu stăpânii, care trebuie să se asigure că au carnet de vaccinare, pașaport și bilet pentru acestea.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii trebuie să se intereseze înainte de a pleca la drum de regulile pe care le are fiecare firmă aeriană pentru că acestea pot fi diferite. Contează foarte mult și greutatea pe care o are câinele sau pisica.

Majoritatea liniilor aviatice acceptă animale de companie de talie mică, care nu depășesc o greutate de 8 kilograme. Printre acestea se numără: AirEuropa, Airfrance, Finnair, Iberia, Lufthansa, KLM, Swiss, Tap Air și Turkish airlines.

ADVERTISEMENT

Alitalia (ITA) și NEO sunt alte două firme de aviație care acceptă patrupedele în cabină, în timpul zborului. În această situație animalul, fie că este câine, fie că este pisică, nu trebuie să fie mai mare de 10 kilograme.

În afara Europei, Qantas Airways, KLM, Virgin Atlantic Airways, Air Canada și Ana Airlines sunt companiile aeriene care sunt de acord cu animalele de companie în cabină pe toată durata zborului cu avionul.

ADVERTISEMENT

Sfaturi pentru călătorii cu animale de companie

Pentru a beneficia de un zbor plăcut, fără niciun fel de neplăcere, atunci când ai un animal de companie trebuie să ții cont de câteva sfaturi simple și utile. E important să verifici site-ul companiei aeriene privind reglementările transportului.

Câinii trebuie să încapă perfect în transportul lor, care de cele mai multe ori se află sub scaunul dumneavoastră. Câinii de serviciu și ghid sunt singurii care călătoresc fără limitări de greutate. Asigurați-vă că animalul este acceptat și în țara în care ajungeți.

ADVERTISEMENT

De asemenea, stăpânii au responsabilitatea să călătorească cu toate documentele corecte și patrupedul să aibă toate vaccinurile necesare pentru a călători în Uniunea Europeană. În Marea Britanie animalele de companie nu pot călători în cabină.

ADVERTISEMENT