Sport

Singurele probleme ale FCSB după amicalul cu LASK Linz. Doi jucători au acuzat probleme medicale

FCSB a învins pe LASK Linz, cu scorul de 3-1 într-o partidă amicală disputată în Antalya, însă au existat doi jucători care au acuzat probleme medicale.
14.01.2024 | 13:56
Singurele probleme ale FCSB dupa amicalul cu LASK Linz Doi jucatori au acuzat probleme medicale
Singurele probleme ale FCSB după amicalul cu LASK Linz. Doi jucători au acuzat probleme medicale
ADVERTISEMENT

Din fericire pentru FCSB și pentru fanii ”roș-albaștrilor”, cei doi fotbaliști ar trebui să fie pe teren în parima partidă de campionat cu UTA Arad, pentru că accidentările nu sunt serioase. Chiar și așa, Luis Phelipe și căpitanul Darius Olaru s-au resimțit, brazilianul acuzând dureri de spate, în timp ce românul a ieșit ”șifonat” după un clinci cu un adversar.

Luis Phelipe și Darius Olaru, probleme medicale după FCSB – LASK Linz 3-1

De remarcat că Luis Phelipe a fost printre cei mai buni jucători de pe teren, reușind să înscrie în minutul 21 primul gol al FCSB contra celor de la LASK Linz. Totodată, brazilianul a fost motivat suplimentar în momentul în care a primit pentru aproximativ 15 minute banderola de la Baba Alhassan, o tactică folosită de bucureșteni pentru a le da încredere și pentru a-i motiva suplimentar pe fotbaliștii recent transferați.

ADVERTISEMENT

De altfel, Luis Phelipe transmitea într-un interviu acordat FCSB TV că se acomodează mai greu la noua sa echipă pentru că aici antrenamentele sunt mult mai intense decât era obișnuit. Cu toate acestea, fostul fotbalist al celor de la Politehnica Iași i-a asigurat pe fani că în cel mai scurt timp se va acomoda și își va ajuta echipa meci de meci, dacă va primi această șansă.

“Sunt foarte fericit să fiu aici și să încep cantonamentul alături de noii mei colegi, noii mei prieteni. Este o săptămână grea pentru mine și pentru toți jucătorii, dar trebuie să fim pregătiți pentru meciurile care urmează.

ADVERTISEMENT

Este foarte diferit, antrenamentele sunt mult mai grele și mai intense decât la vechea mea echipă și se simte. Pentru mine este greu să mă adaptez, dar toată lumea, de la staff, la jucători, mă ajută să o fac.

Luis Phelipe se autocaracterizează: „Sunt un jucător care driblează”

Când am venit aici, foarte multă lume mi-a scris pe Instagram: ‘Bine ai venit, trebuie să dai goluri’. E normal, deoarece FCSB este cel mai mare club din România și trebuie să fiu concentrat și să fac jocuri bune pentru echipă și să bucur suporterii”, a declarat Luis Phelipe pentru FCSB TV. Cât despre promisiunea făcută suporterilor, acesta i-a anunțat că e pregătit să facă spectacol pe gazon.

ADVERTISEMENT

”Le promit suporterilor că o să fac ce știu să fac. Sunt un jucător care driblează, care trage la poartă, așa că fanii și colegii pot fi siguri că îmi voi da viața pe teren, iar echipa se poate baza pe calitățile mele pentru a câștiga meciuri”, a explicat fotbalistul.

De remarcat că în partida cu LASK Linz, antrenorul Elias Charalambous a decis să folosească tot lotul avut la dispoziție, inclusiv juniorii Toma, Popa și Laszlo. Cu LASK Linz, FCSB a trimis în teren un prim 11 alcătuit din Târnovanu – Crețu, Dawa, Ngezana, Radunovic – Olaru, Șut, Alhassan – Luis Phelipe, Compagno, Oct. Popescu.

ADVERTISEMENT

Pe parcurs au intrat și rezervele A. Vlad, Panțîru, Coman, Miculescu, Lixandru, Pandele, Toma, Ov. Popescu, Laszlo, Radaslavescu, Pantea, Popa. Pentru bucureșteni, primul test oficial din acest an va fi partida cu UTA Arad, de pe teren propriu, din 22 ianuarie, de la ora 20:00.

  • 22 ianuarie e data când FCSB are primul meci oficial cu UTA
ADVERTISEMENT
Tags:
1,50 este cota BETANO pentru „1 solist” la FCSB - UTA Arad