Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Singurul om din conducerea lui FC Dinamo care l-a vizitat pe Lupu la pușcărie. „E prietenul meu!”

Dănuț Lupu a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că în perioada cât a fost închis la Rahova a fost vizitat și de Andrei Nicolescu, președintele lui FC Dinamo.
17.04.2024 | 20:02
Singurul om din conducerea lui FC Dinamo care la vizitat pe Lupu la puscarie E prietenul meu
Dănuț Lupu a fost vizitat la penitenciar de Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Imediat după ce a fost eliberat din penitenciar, Dănuț Lupu a fost invitatul lui Horia Ivanovici într-o ediție specială FANATIK SUPERLIGA și a scos la iveală detalii șocante despăre viața din spatele gratiilor. Acum, el a revenit printre invitații permanenți ai emisiunii, ocazie cu care a dezvăluit că printre cei care l-au vizitat la Rahova s-a numărat și Andrei Nicolescu, președintele lui FC Dinamo.

Dănuț Lupu, vizitat la închisoare de Andrei Nicolescu, președintele lui Dinamo: „E prietenul meu”

Întâlnire „de gală”, prin telefon, în direct la FANATIK SUPERLIGA, între președintele dinamovist Andrei Nicolescu și fosta mare glorie Dănuț Lupu. Ocazie cu care, la insistențele moderatorului, Lupu a recunoscut că a fost vizitat la penitenciar de oficialul clubului „alb-roșu”.

ADVERTISEMENT

„Dane, domnul Nicolescu a fost la tine cumva? Cât ai fost la închisoare…”, l-a întrebat Horia Ivanovici pe Dănuț Lupu în emisiunea pe care o puteți urmări LIVE în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30, numai pe site-ul FANATIK.RO.

„Da, e prietenul meu, de ce să nu vină? Da, a fost! Întrebați-l pe dânsul dacă a fost sau nu, că eu nu știu…”, a răspuns Lupu, iar replica moderatorului a venit instant: „Nu l-ai menționat… Ai spus că niciun dinamovist nu a fost la tine”.

ADVERTISEMENT

„Când am spus dinamovist, mă refeream la CS Dinamo. Nicidecum la domnul Andrei. Pot să spun că ai fost la mine, Andrei?”, a făcut Lupu precizările de rigoare. „Da, bineînțeles. A fost un gest normal”, a răspuns fără ezitare Andrei Nicolescu.

„Nu am vrut să-l pun într-o situație mai delicată. E prietenul meu și de aia nu l-am menționat. Acum, dacă tot suntem în direct, vă spun că a fost”, a completat Dănuț Lupu.

ADVERTISEMENT

„Deci, până la urmă, Andrei Nicolescu, pe lângă faptul că e un bun profesionist, e și om… Până la urmă, a fost un dinamovist la tine… Păi e dinamovist, măi Dane!”, l-a tachinat moderatorul Horia Ivanovici pe analistul FANATIK SUPERLIGA.

„Până la urmă, din punct de vedere uman, e un gest normal. Era un moment delicat pentru el, era foarte important să simtă sprijinul oamenilor cu care construia o relație și cu care vorbea…

ADVERTISEMENT

Mie mi s-a părut important pentru cineva care înseamnă mult pentru Dinamo să arăt un gest uman. Nu are alte conotații”, a explicat Andrei Nicolescu vizita pe care i-a făcut-o la penitenciar lui Dănuț Lupu în încheierea intervenției de la FANATIK SUPERLIGA, emisiune disponibilă și în premieră pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30.

DINAMOVISTUL care a fost IN SECRET la puscarie la Danut Lupu

ADVERTISEMENT