Fotbal intern

Ovidiu Popescu fundaș stânga, surpriza lui Toni Petrea anticipată de Fanatik. Update Exclusiv

19.03.2021 | 18:53
Ovidiu Popescu fundas stanga surpriza lui Toni Petrea anticipata de Fanatik Update Exclusiv
Singurul semn de întrebare pentru Toni Petrea înainte de FCSB - CFR Cluj. Ovidiu Popescu, fundaș stânga?! (sursă foto: sportpictures.eu)
ADVERTISEMENT

Înainte de FCSB – CFR Cluj, meci care se va juca vineri, de la ora 20:30, Toni Petrea are un singur semn de întrebare. FANATIK a aflat că singura enigmă pentru antrenorul liderului din Liga 1 este postul pe care îl va ocupa Ovidiu Popescu în derby.

Ovidiu Popescu fundaș stânga, surpriza lui Toni Petrea pentru derby-ul cu CFR Cluj

UPDATE 19 MARTIE, ora 18:44 / Așa cum FANATIK v-a anunțat în exclusivitate încă de ieri, Toni Petrea îl va folosi pe Ovidiu Popescu pe postul de fundaș stânga în locul suspendatului Radunovic. În aceste condiții, Crețu va fi din nou titular în banda dreaptă a apărării, iar Adrian Șut va juca mijlocaș.

ADVERTISEMENT

Iată care e formula de start a FCSB-ului pentru derby-ul cu CFR Cluj: Vlad – Crețu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu – Șut, O. Moruțan, D. Olaru – Oct. Popescu, Fl. Tănase, Fl. Coman.

#Liga1 #Etapa28 #FCSBCFR

Aceasta este echipa de start din partida cu CFR Cluj, care va începe la 20:30, în direct la Look Plus, Telekom Sport și Digi Sport.

Publicată de FCSB pe Vineri, 19 martie 2021


ȘTIRE INȚIALĂ 18 MARTIE, ora 17:01

Din informaţiile FANATIK, Gigi Becali insistă ca Ionuţ Panţîru să joace pe postul de fundaş stânga în meciul cu CFR Cluj. Fotbalistul adus de la Poli Iaşi este pe placul patronului, însă staff-ul tehnic încearcă să-l convingă că Ovidiu Popescu poate juca pe acel post.

ADVERTISEMENT

Ovidiu Popescu, fundaş stânga în FCSB – CFR Cluj?! Variantele lui Toni Petrea

FANATIK a aflat că Toni Petrea îşi doreşte să-l folosească pe Ovidiu Popescu pe postul de fundaş stânga în FCSB – CFR Cluj, după ce Risto Radunovic a luat galben în ultima partidă şi va fi suspendat pentru cumul de cartonaşe în derby. Dacă va merge pe această variantă, în centrul liniei de mijloc va intra Adrian Şut.

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Ovidiu Popescu – Morutan, Șut, Olaru – Oct Popescu, Tănase, Coman

Staff-ul tehnic încearcă să-l convingă pe Gigi Becali că varianta cu Ovidiu Popescu pe postul de fundaş stânga este una bună. Mai ales că fotbalistul a fost convocat la echipa naţională ca fundaş. Dacă, până la urmă, Ionuţ Panţîru va evolua în banda stânga, Adrian Şut iese din primul “11”, locul acestuia fiind luat de Ovidiu Popescu.

ADVERTISEMENT

FCSB: Vlad – Crețu, Cristea, Miron, Panțîru – Morutan, Ovidiu Popescu, Olaru – Oct Popescu, Tănase, Coman

Ovidiu Popescu a mai jucat în stânga împotriva lui CFR Cluj şi şi-a dat un autogol

Ovidiu Popescu nu are amintiri prea plăcute de la ultimul meci când a jucat fundaş stânga împotriva lui CFR Cluj. În play-off-ul sezonului trecut, imediat după ce competiţia a fost reluată, fotbalistul de 27 de ani a evoluat pe această poziţie într-un derby jucat în Gruia.

În minutul 23, în urma unui corner al CFR-ului, Ovidiu Popescu a încercat să lovească mingea cu piciorul drept, însă l-a învins pe Andrei Vlad şi şi-a înscris în proprie poartă. Autogolul a decis soarta derby-ului, câştigat de campioana României, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

Derby-ul cu CFR Cluj, apoi naţionala României

Miercuri, Mirel Rădoi a anunţat lotul pentru meciurile cu Macedonia de Nord, Germania şi Armenia, iar Ovidiu Popescu a fost una dintre surprizele selecţionerului. Cu această ocazie, fotbalistul FCSB a bifat o bornă importantă.

De mai bine 10 ani, de la ultima convocare a lui Cristi Chivu, nu mai fusese chemat un fotbalist reşiţean la echipa naţională. Fostul căpitan al tricolorilor bifase ultimul meci în selecţionata României pe 9 octombrie 2010, într-o înfrângere împotriva Franţei în preliminariile EURO 2012.

Ovidiu Popescu va ajunge în cantonamentul naţionalei României la scurt timp după derby-ul cu CFR Cluj, la fel urmând să se întâmple şi cu ceilalţi jucători chemaţi la selecţionate, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate. În total, FCSB dă zece fotbalişti la echipele naţionale pentru meciurile din finalul lunii martie.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 4,10 este cota pentru “1 pauză / 1 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT