Sport

Situația accidentaților de la FCSB: unde se operează Pantea și când revin pe teren Băluță și Haruț

Mihai Stoica a oferit detalii despre operația la care va fi supus Alexandru Pantea și despre situațiile lui Băluță și Haruț.
23.02.2024 | 09:41
Situatia accidentatilor de la FCSB unde se opereaza Pantea si cand revin pe teren Baluta si Harut
Unde se operează Pantea și când revin pe teren Băluță și Haruț. foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

În urmă cu o săptămână, Alexandru Pantea s-a accidentat la antrenament, după o lovitură la genunchi. Pe lângă internaționalul de tineret, Denis Haruț s-a accidentat în cantonamentul lui FCSB din ianuarie și nu a revenit încă la antrenamente.

Mihai Stoica, detalii despre Alexandru Pantea

Mihai Stoica a oferit detalii despre operația la care va fi supus fundașul lateral, acesta urmând să meargă săptămâna viitoare în Italia. Cel care îl va opera este profesorul Pier Paolo Mariani, doctorul care l-a operat în trecut și pe Florin Tănase.

ADVERTISEMENT

”Pantea se va opera cred că miercuri la Roma, la profesorul Mariani, pentru că profesorul Mariani are un protocol care duce la o perioadă mai scurtă de recuperare.

Florin Tănase a avut aceeași accidentare, a avut ligamentul încrucișat anterior rupt. La Pantea e puțin mai complicat pentru că s-au rupt și ambele meniscuri și colateralul e întins. Florin Tănase a jucat în mai puțin de 4 luni”, a declarat Mihai Stoica la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Mihai Stoica: ”Pantea ar putea fi apt în toamnă”

Managerul general al FCSB a vorbit și despre momentul în care Elias Charalambous se va putea baza din nou pe serviciile lui Alexandru Pantea.

”Noi mizăm ca, în toamnă, Alexandru Pantea să fie apt. Operația va fi la Roma și recuperarea la Kurti, la bază. La noi în bază au venit pentru recuperare sportivi de elită, Cristina Neagu, Jaqueline Cristian și foarte mulți fotbaliști”, a declarat Mihai Stoica.

ADVERTISEMENT

Când revin pe teren Alexandru Băluță și Denis Haruț

Mihai Stoica a venit cu o veste bună pentru suporterii FCSB. Alexandru Băluță s-a antrenat deja cu echipa și ar putea intra la meciul cu FC Botoșani, programat duminică, 25 februarie.

Printre cei mai apreciați jucători din ultimul timp de patronul Gigi Becali, Băluță a fost răcit și nu a făcut deplasarea pentru duelul cu U Cluj, din etapa cu numărul 26 a SuperLigii, terminat cu scorul de 0-0.

ADVERTISEMENT

”Băluță se antrenează de două zile cu echipa. Haruț nici măcar nu a început să facă antrenamente cu echipa”, a mai adăugat Mihai Stoica, în direct la Orange Sport.

ADVERTISEMENT
Tags:
1,62 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „1 solist și peste 1,5 goluri” la meciul FCSB - FC Botoșani