Life

Situația ciudată în care a ajuns o româncă în Grecia. A cerut ajutor altor persoane: ”Eu nu aș fi plecat”

O româncă aflată în Grecia avea să aibă parte de o situație ciudată. A cerut ajutorul altor români pentru a putea rezolva problema.
13.07.2023 | 16:33
Situatia ciudata in care a ajuns o romanca in Grecia A cerut ajutor altor persoane Eu nu as fi plecat
Situația ciudată în care a ajuns o româncă în Grecia. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Situație ciudată pentru o româncă aflată în vacanță în Grecia. Femeia a cerut ajutor altor români aflați în această țară. Ce a pățit aceasta și ce s-a întâmplat într-un concediu de vis? Unii au rămas șocați de gestul ei.

Situația ciudată în care a ajuns o româncă în Grecia

O româncă a plecat în vacanță în Grecia. Nu singură, ci alături de motanul ei. Ce nu avea să știe însă femeia, e că patrupedul se va pierde acolo. Iar aceasta a fost nevoită să revină în România fără animalul ei de companie.

ADVERTISEMENT

Într-o postare pe un grup de Facebook destinat turiștilor români din Grecia, românca a povesti totul. Povestea ei i-a amuzat pe unii, dar și întristat pe alții, care spun că nu ar fi plecat înapoi în țară fără animalul lor.

În respectiva postare, femeia i-a rugat pe cei care ajung în zona Meteora să o ajute să își recupereze motanul. Animalul a fost pierdut în urmă cu două săptămâni, iar de abia acum, gazda l-a găsit. Astfel, ea speră ca o persoană să poată să i-l aducă înapoi în țară.

ADVERTISEMENT

„Am o mare rugăminte pentru cei care se deplasează în zona Meteora, localitatea En Kanaliois. Acum 2 săptămâni am scăpat motanul de sub supraveghere și a fugit.

Gazda la care am stat a fost foarte drăguță și a reușit să îl prindă când deja eram în țară. Este un motan extrem de frumos, de rasă și foarte cuminte. Dacă există vreo posibilitate să îl aduceți în țară v-aș fi foarte recunoscătoare”, a scris aceasta pe grupul Forum Grecia.

ADVERTISEMENT

Femeia, criticată dur de alte persoane

Postarea femeii a adunat numeroase comentarii. Nu puțini au fost cei care au criticat-o dur pe româncă pentru că a plecat din Grecia fără motanul ei. De asemenea, femeia a avut la rândul ei replici acide.

Aceasta spune că a căutat motanul două zile înainte de a reveni în România. De asemenea, respectiva femeie a sperat până în ultimul moment că aceasta se va întoarce și tocmai din acest motiv a cerut și ajutorul gazdei.

ADVERTISEMENT

“Eu nu aș fi plecat de acasă cu el. Probabilitatea să se piardă este maximă”, a fost un alt comentariu primit. Au fost însă și persoane care s-au oferit să o ajute pe femeie. O internaută spre exemplu a spus că îl poate aduce chiar la finalul săptămânii în București, dacă actele animalului sunt în regulă.

ADVERTISEMENT
Tags: