Sport

Situația e critică la Dinamo. Jucătorii sunt la capătul puterilor: „Am tot dus greul, dar avem și noi familii”

Tot mai mulți jucători s-au săturat de problemele financiare și amenință cu plecarea de la Dinamo. „Am tot dus greul, dar avem și noi familii”, a răbufnit Alexandru Răuță.
02.06.2021 | 10:28
Situatia e critica la Dinamo Jucatorii sunt la capatul puterilor Am tot dus greul dar avem si noi familii
ADVERTISEMENT

Chiar dacă noul sezon îi găsește tot în Liga 1, după salvarea miraculoasă de la retrogradare, situația se înrăutățește pe zi ce trece la Dinamo. Sătui de problemele financiare, tot mai mulți jucători sunt gata să plece din Ștefan cel Mare.

Nu mai putem continua nici noi așa, mai ales dacă nu vine un sponsor sau un investitor serios. O să vedem ce facem, dar la un moment dat o să ne depunem și noi memorii”, a răbufnit mijlocașul Alexandru Răuță.

ADVERTISEMENT

De altfel, FANATIK dezvăluia în exclusivitate, săptămâna trecută, că mulți dintre elevii lui Dusan Uhrin au făcut deja demersurile necesare și urmează să devină liberi de contract în această vară, în timp ce Deian Sorescu poate pleca doar în cazul unei oferte de cel puțin 1.000.000 de euro.

Se destramă Dinamo? Jucătorii au ajuns la capătul puterilor

Am tot dus greul, dar avem și familii. Situație e grea, nu știm ce va urma. Nu știm nimic. Tot vin datorii din urmă. Suporterii s-ar descurca cu salariile, însă există restanțe din spate.

ADVERTISEMENT

Ne-am salvat miraculos în acest sezon, numai noi știm prin ce am trecut. Nu știu dacă vor veni jucători noi la Dinamo”, a declarat Alexandru Răuță la Digi Sport.

Și Ante Puljic e pe picior de plecare: „Nu știu dacă voi accepta să continui”

În ciuda devotamentului arătat de-a lungul timpului pentru culorile alb-roșii, Ante Puljic s-a săturat de problemele financiare ale clubului și ia la rândul său în calcul să plece din Ștefan cel Mare, dacă i se vor propune noi tăieri salariale.

ADVERTISEMENT

Voi fi la reunire, pe 15 iunie, am contract. Apoi? Nu știu. Chiar nu știu! Sunt datorii către jucători, 2-3 luni, 6 luni la alții. N-am primit hârtie, dar voi veni să văd care este situația.

Am ceva informații că se va discuta despre micșorarea salariilor, deja sunt foarte obosit de aceste negocieri. În ianuarie am acceptat ceva, nu doar eu, vreo 8-10 jucători, despre contracte, despre tăierea salariilor, dar tot sunt datorii.

ADVERTISEMENT

Ni s-a spus că vor fi achitate la timp, însă nu au fost, pentru că a trebuit să se dea bani pentru club. Înțeleg, însă situația e delicată pentru noi. Nu știu, chiar nu știu dacă va fi cineva care să accepte noile condiții.

Suferim de prea multă vreme. Prea multe luni neplătite. Aștepți jumătate de an să-ți primești salariul, iei unul-două, puțin câte puțin, apoi iar urmează luni bune fără nimic.

Aici e nevoie de un om care să pompeze lunar sute de mii de euro. Vin datorii din urmă. Dacă ar veni unul cu 5 milioane de euro, să acopere “găurile”, apoi să începi, pas cu pas, să pui puțin la buget, să aduci jucători de calitate”, s-a confesat experimentatul fundaș croat al „câinilor”.

ADVERTISEMENT