Fotbal intern

Situație dramatică la Rapid! Jucătorii nu au mai fost plătiți din luna ianuarie și au intrat în șomaj tehnic

26.04.2020 | 14:52
Situatie dramatica la Rapid Jucatorii nu au mai fost platiti din luna ianuarie si au intrat in somaj tehnic
ADVERTISEMENT

Pandemia de coronavirus a afectat fotbalul din întreaga lume, inclusiv salariile jucătorilor. Din păcate, situația de la Rapid nu este una bună, fotbaliștii nefiind plătiți din luna ianuarie, iar acum aflându-se în șomaj tehnic, conform digisport.ro.

Situație financiară dramatică la Rapid

Rapidul nu trece prin momente foarte bune, iar situația financiară de la „clubul din Giulești” pare foarte precară, fotbaliștii nefiind plătiți din luna ianuarie, iar acum aflându-se în șomaj tehnic.

ADVERTISEMENT

Bugetul anunțat în urmă cu un an nu pare să mai aibă acoperire, iar conducerea „vișiniilor” nu le-a plătit o parte din restanțe jucătorilor nici odată cu Sărbătorile Pascale.

Mai mult decât atât, Rapid și FC Argeș sunt singurele formații din Liga a doua care au pretenții la promovare și care și-au băgat jucătorii în șomaj tehnic.

ADVERTISEMENT

Reacția jucătorilor Rapidului la intrarea în șomaj tehnic

Ovidiu Burcă, președintele Rapidului a vorbit despre cum au reacționat jucătorii la decizia luată de conducere: „Le-am transmis jucătorilor, am avut discuții cu ei, iar ei au răspuns foarte bine.

Am decis ca toți jucătorii și oamenii din club să intre în șomaj tehnic, pentru a proteja clubul. Nu cred că este cineva absurd să nu înțeleagă situația critică prin care trecem”.

ADVERTISEMENT

„FC Rapid a decis ca, din cauza situației dificile prin care trece întreaga planetă, implicit fotbalul românesc, jucătorii, staff-ul și membrii conducerii clubului nostru să intre în șomaj tehnic pe durata stării de urgență instituite de Guvernul României.

Klaus Iohannis, președintele României, a anunțat că starea de urgență, începută pe 16 Martie 2020, cauzată de pandemia de Covid-19, se va prelungi cu încă o lună, până pe 15 Mai 2020, astfel încât, cel puțin până la acea dată nu se va desfășura nicio competeție sportivă pe teritoriul țării”, s-a arătat în comunicatul rapidiștilor.

ADVERTISEMENT
  • 6 este locul pe care Rapid îl ocupă în Liga a doua, cu 37 de puncte, după 23 de etape
Tags: