Fotbal intern

Situație financiară dramatică la Dinamo. Dezvăluirile lui Ricardo Grigore: „Nu mai știu când am primit ultimii bani”

23.03.2020 | 18:10
Situatie financiara dramatica la Dinamo Dezvaluirile lui Ricardo Grigore Nu mai stiu cand am primit ultimii bani
ADVERTISEMENT

Ricardo Grigore recunoaște că situația financiară de la Dinamo este delicată, având mai multe salarii restante, dar în aceste momente, în plină pandemie de coronavirus, fotbalul și problemele de la club nu mai contează.

Dinamoviștii sunt neplătiți

Pandemia de coronavirus a suspendat fotbalul și, în același timp, încasările cluburilor.

Dinamo, club al cărui jucători s-au confruntat tot sezonul cu restanțe salariale, Ricardo Grigore recunoscând că nu își amintește cânt a primit ultimii bani de la club.

ADVERTISEMENT

Nici nu ştiu cât mai am contract cu Dinamo, nu mă uit la lucrurile astea. Nu mă gândesc la plecare, vreau să joc cât mai mult aici, să căștig un trofeu, dar coronavirusul ne-a oprit.

Avem salariu cu care putem trăi din el, ne putem întreține și părinții. Nu mai stiu când am primit ultimii bani, dar așteptăm, e munca noastră, stiu că vor veni când va trebui”, susține Ricardo Grigore, conform Prosport.

ADVERTISEMENT

În izolare la munte, alături de Robert Moldoveanu

Ricardo Grigore a dezvăluit că se află la munte, alături de coechipierul de la Dinamo Robert Moldoveanu și de iubite, și este conștient că perioada de recuperare, de după pauza competițională, va fi dificilă.

Antrenorul Adrian Mihalcea ne-a spus să ne ferim de tot ce este afară, să stăm cât mai mult în casă și să acceptăm situația.

ADVERTISEMENT

E o situație delicată și trebuie să fim pragmatici. Ne afectează foarte mult. Se va simți când vom relua pregătirile, dar nu avem ce să facem, pentru că sănătatea e pe primul plan și după restul”, recunoaște fundașul lui Dinamo.

În actuala stagiune, Ricardo Grigore a evoluat în 16 partide pentru Dinamo, în toate competițiile, și a marcat de două ori.

ADVERTISEMENT

În toamnă, fundașul clubului din Ștefan cel Mare a bifat și trei prezențe în tricoul echipei naționale de tineret, în „dubla” cu Irlanda de Nord și în partida cu Finlanda, din preliminariile Campionatului European din 2021.

ADVERTISEMENT