News

Situație incredibilă într-un liceu din Capitală. Mai mulți elevi au încins grătarul în timpul orelor, chiar în clasă. Video

Câțiva elevi au încins grătarul în timpul orelor, în clasă, chiar în prezența profesorului. S-a întâmplat într-un liceu din București.
19.04.2024 | 19:54
Situatie incredibila intrun liceu din Capitala Mai multi elevi au incins gratarul in timpul orelor chiar in clasa Video
Mai mulți elevi au încins grătarul în timpul orelor, chiar în clasă. colaj Fanatik/ Foto captură Video
ADVERTISEMENT

Mai mulți elevi ai unui liceu din București au încins grătarul în timpul orelor, chiar în clasă, în prezența profesorului. S-au filmat și au postat momentul pe rețelele de socializare, lăudându-se cu isprava lor.

Elevii unui liceu din Capitală au încins grătarul în timpul orelor, în clasă

Învățământul în România a ajuns la un alt nivel, însă nu într-un sens pozitiv, dacă ar fi să judecăm prin prisma acestor imagini. Un videoclip în care apar mai mulți adolescenți a fost publicat în mediul online.

ADVERTISEMENT

În imagini se poate observa cum elevii, care se află în clasă, pun carne pe un grătar electric, adus probabil de acasă de unul dintre minori. Totul se petrece în timpul unei ore, prezent fiind și un cadru didactic.

Însă, profesorul a ignorat comportamentul acestora și a continuat să predea lecția de parcă nu s-ar fi întâmplat nimic. Clipul video a apărut pe rețelele de socializare, având titlul “Școala românească 2024”.

ADVERTISEMENT

Inspectoratul Școlar: „Nu sunt date clare cu privire la incident”

Potrivit Gândul, Inspectoratul Școlar al Municipiului București a transmis că nu există informații precise cu privire la acest incident. Astfel, până acum nu au putut fi oferite lămuriri referitoare la momentul de distracție al elevilor.

Nu se știe dacă imaginile sunt recente și nici nu se cunoaște numele liceului respectiv. Un incident similar a avut loc acum doi ani, la Colegiul Tehnic “Lazăr Edeleanu” din Ploiești. Mai mulți elevi au fost prinși fumând și făcând grătar în clasă.

ADVERTISEMENT

Practic, copiii au hotărât să dea o adevărată petrecere în instituția de învățământ. Au adus mici, pâine, muștar și un sandwich maker, pe care l-au folosit pe post de grătar pentru a pregăti carnea.

Așa cum s-a întâmplat și în cazul recent din București, adolescenții au filmat întreaga ispravă. Conducerea școlii a demarat o anchetă, după ce a aflat despre acest caz, iar elevii au fost sancționați.

ADVERTISEMENT

Videoclipul publicat de aceștia a stârnit zeci de comentarii în mediul online. „Consider ca s-a ajuns prea departe cu obrăznicia si inconștiența.Totusi, la clasa a XII-a, ar trebui sa aiba maturitate deplină”, a scris un internaut, la momentul respectiv.

 

 

ADVERTISEMENT