Sport

Situație tensionată la Sepsi. Laszlo Dioszegi, dezamăgit total. „Nu merge așa!”

Sepsi OSK - Farul Constanța s-a terminat 1-2. După înfrângerea formației de la Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi s-a arătat dezamăgit total de situația echipei, iar lucrurile par tensionate.
02.10.2023 | 09:50
Situatie tensionata la Sepsi Laszlo Dioszegi dezamagit total Nu merge asa
Sepsi OSK - Farul Constanța s-a terminat 1-2. După înfrângerea formației de la Sfântu Gheorghe, Laszlo Dioszegi s-a arătat dezamăgit total de situația echipei, iar lucrurile par tensionate. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

Formația antrenată de Liviu Ciobotariu nu a mai câștigat niciun meci de 4 etape, iar singurul rezultat pozitiv a fost egalul cu Hermannstadt, scor 1-1. În ultimul duel din SuperLiga, Sepsi OSK a pierdut cu Farul Constanța, scor 1-2. Astfel, stiuația s-a tensionat la clubul din Sfântu Gheorghe, iar Laszlo Dioszegi este dezamăgit total de echipa sa.

Laszlo Dioszegi, dezamăgit total. “Nu merge așa!”

Laszlo Dioszegi s-a arătat dezamăgit total de ultima perioadă prin care a trecut formația din Sfântu Gheorghe. Sepsi OSK a pierdut 3 din ultimele 4 meciuri și a obținut un singur egal. După înfrângerea cu Farul a apărut și o situație tensionată la club.

ADVERTISEMENT

“Forma o vede toată lumea. Ceva scârțâie. Deci se vede și din cer că ceva nu merge. Încă nu știm ce, dar ceva nu merge. Meciul pe care l-am văzut aseară a fost jalnic. Deci, cel puțin, eu personal am fost foarte dezamăgit de tot ce am văzut.

Fotbalul pe care l-am practicat acum o lună și jumătate, două luni în urmă, nici urmă de ce am văzut atunci și ce vedem acum. Ăsta e purul adevăr. Trebuie să discutăm săptămâna asta să vedem ce spun și băieții.

ADVERTISEMENT

Care sunt problemele, dar ceva este. În fine, avem foarte mulți accidentați, dar nu putem să dăm vina întotdeauna pe cei care nu joacă. Cei care joacă trebuie să pună amprenta pe teren și să arate că și ei sunt la fel cum sunt ăia, așa-zișii titulari. 

N-am legat zece pase între noi, ce zece, n-am legat cinci pase între noi. Nu pot să fiu mulțumit, deci nu asta e valoarea. Cel puțin nu cred că putem să fim mulțumiți la ceea ce am văzut ieri. Trebuie să spunem sincer că nici Farul nu a fost o echipă strălucitoare. A jucat cum a jucat și ne-a bătut așa. Ce putem să spunem?”, a spus Laszlo Dioszegi, pentru iamsport.

ADVERTISEMENT

Laszlo Dioszegi: “Norocul a stat departe de noi”

Patronul lui Sepsi OSK nu caută vinovați și este pregătit să analizeze și să rezolve lucrurile alături de Liviu Ciobotariu și elevii săi. Laszlo Dioszegi a trage un semnal de alarmă și este pregătit să ia măsuri în privința echipei pentru ca aceștia să aducă cât mai multe puncte în următoarea perioadă.

“O să analizăm săptămâna care vine. Luni, marți stăm jos și analizăm și vedem, vorbim și cu Ciobi (n.r. Liviu Ciobotariu) să vedem și el ce spune. Din ce cauză e asta. Facem tot posibilul ca să schimbăm și să fie totul ok începând de joi. Joi jucăm la CFR Cluj. Și Ninaj (n.r. Branislav Ninaj, fundaș Sepsi) a primit al patrulea galben, deci n-avem cu cine să jucăm. Nu știu, sunt vreo șase, șapte jucători indisponibili în momentul de față.

ADVERTISEMENT

Din păcate, și norocul a stat departe de noi. Nici n-am șutat la poartă prea mult. N-avem cum să vorbim de trei puncte când nici de la zece metri nu șutăm spre poartă. Prea mult timp nu lăsăm să curgă, fiindcă este foarte important și meciul următor. Nici CFR nu pot să spun că este într-o pasă super, deci acum e momentul să strângem rândurile și să scoatem puncte sau cel puțin un punct”, a mai spus patronul lui Sepsi OSK.

ADVERTISEMENT