Life

Smiley se pregătește să petreacă primul Crăciun cu Josephine și Gina Pistol: „Nu pot să-mi imaginez cât de frumos va fi”

Smiley, unul din jurații emisiunii „SuperStar”, vorbește despre colegii săi de la masa juriului. Artistul se împarte între proiecte și familie și așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, alături de fiica sa.
30.11.2021 | 17:55
Smiley se pregateste sa petreaca primul Craciun cu Josephine si Gina Pistol Nu pot sami imaginez cat de frumos va fi
ADVERTISEMENT

Unul dintre cei mai ascultați cântăreți din România oferă câteva detalii despre modul în care emisiunea „SuperStar” îl face să se simtă. Artistul declară că a descoperit o mulțime de voci frumoase care nu s-au bucurat de un succes prea mare, dar care promit multe.

Ce părere are Smiley despre celebritate, dar și despre artiștii de pe scena SuperStar?

a devenit cunoscut ca unul dintre membrii trupei Simplu, dar, de ani buni, Smiley este mai mult decât atât. Este un iubit și un tată care se ocupă de familia sa, un compozitor și un producător care face tot posibilul să aducă în fața reflectoarelor talente noi, dar și un om modest, care nu se laudă cu reușitele sale, după cum declară chiar el.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, artistul a vorbit pe larg despre experiența prin care a trecut la SuperStar, emisiune în cadrul căreia este jurat. Smiley susține că a avut parte de multe surprize din partea concurenților și că a descoperit multe voci bune, care cu puțină muncă pot deveni cunoscute peste câțiva ani.

Într-un show, orice concurent este parte dintr-un mecanism care aduce strălucire, context, conținut, sens unui moment, unei interpretări, unei piese. După show, trebuie să te scuturi de glamourul televiziunii și să începi să formezi și să lucrezi artistul din tine, să-l provoci, să-l forțezi să se exprime, să compună mult, să simtă, să-și găsească drumul în muzică și în industrie. Este un proces complex și lung de căutări, descoperiri, muncă, regăsire. Succesul nu este one shot și gata, el trebuie meritat, căutat permanent, menținut. ”, a declarat Smiley pentru TV Mania.

ADVERTISEMENT

Smiley, despre relația cu ceilalți jurați, Carla’s Dreams, Raluka și Marius Moga

La masa juriului emisiunii „SuperStar”, Smiley stă alături de alți trei artiști cunoscuți din România. Carla’s Dreams, Raluka și Marius Moga sunt cei care îi sunt alături lui Smiley pe tot parcursul orelor de filmare. Artistul susține că a dezvoltat o relație foarte apropiată cu toți trei și că în prezent au devenit ca o familie.

Chiar dacă poate neașteptat, acest juriu a devenit un tot, un cerc, ca un puzzle complet. Le mulțumesc lor că m-au făcut să mă simt atât de „la locul potrivit” în acest show.”, a mai adăugat cântărețul.

ADVERTISEMENT

Smiley, în rolul de SuperStar

Întrebat dacă consideră că este un SuperStar și cum se simte în legătură cu asta, Smiley a oferit un răspuns neașteptat. Cântărețul este de părere că nu poate fi numit un SuperStar, deoarece sunt persoane în cadrul concursului care merită acest titlu mai mult decât el.

Eu sunt artist, iubesc muzica, spun și simt cu adevărat că fără ea nu văd cum aș putea trăi, este modalitatea mea de expresie și de vindecare. Am norocul de a avea multe inimi și urechi la capătul proiectelor mele, însă asta le-o datorez oamenilor din jurul meu alături de care muncesc, cânt, trăiesc și celor care îmi ascultă muzica.”, a continuat Smiley în cadrul aceluiași interviu.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Smiley a menționat că toți cei care îl ajută să fie la înălțimea așteptărilor ar trebui să fie numiți staruri. Iubitul Ginei Pistol le este recunoscător tuturor oamenilor care îi ascultă muzica, dar și celor care îl ajută să o producă de fiecare dată.

Se pregătește să petreacă primul Crăciun cu Josephine și Gina Pistol

De când a devenit pentru prima dată tătic, Smiley este nevoit să se împartă zilnic între proiectele pe care le are de dus la final și familia sa. Nu îi este mereu ușor, după cum povestește chiar el, însă face mereu ceea ce îi place, iar asta îi este de mare ajutor.

Oricum, se leagă între ele, fiecare mă inspiră pentru celălalt. E frumoasă viața mea și nu vreau să mă plâng de nimic, îmi place tot. Mai ales că toate zilele încep cu dimineața cu fetele când este cel mai solar, senin și frumos moment al zilei. Primesc zâmbete, mângâieri, sarcini de îndeplinit, ocheade, progrese. Serile în care ajung să împlinesc ritualul de somn, cu băița, cititul și cântatul sunt cele mai fericite.”, a povestit artistul.

Smiley alături de fiica sa
Smiley se bucură de timpul pe care îl petrece alături de fiica sa. Foto: Facebook

Este primul Crăciun pe care îl petrece alături de fiica sa, iar Smiley este încântat de această perioadă, după cum susține chiar el. Artistul așteaptă cu nerăbdare să îi ofere fiicei sale o mulțime de cadouri, dar recunoaște că el și Gina sunt cei mai norocoși, pentru că au primit un cadou cu adevărat neașteptat.

Dincolo de ce va primi ea de la Moș Crăciun, cred că noi, părinții, suntem norocoșii posesori ai celui mai frumos cadou din lume. Va fi primul Crăciun cu Josephine, nici nu pot să-mi imaginez cât de frumos, complet, senin și cald va fi la noi. Abia aștept.”, a completat artistul.

ADVERTISEMENT
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul...
Scriitoarea JK Rowling, acuzată de „cruzime”, după ce și-a bătut joc de primul manager transsexual din fotbalul britanic
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
Ce se schimbă la CNP-urile românilor
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf...
EXCLUSIV Dovezile amantlacului dintre Anamaria Prodan și Dan Alexa, descoperite de Laurențiu Reghecampf în dormitorul matrimonial. Antrenorul a izbucnit în plâns când a aflat că este înșelat
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european,...
Un nou drog periculos descoperit în România. S-au emis alerte la nivel european, după ce a murit un copil de 13 ani
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua...
Iubita fiului Nadiei Comăneci, apariţie de senzaţie. Imagine rară cu tânăra în ziua în care Dylan a fost în culmea fericirii
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui,...
De necrezut! Ce a spus Laurențiu Reghecampf despre trecutul amoros al iubitei lui, Corina Caciuc: „Eu sunt fixist. Cum aș putea să aflu...”
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă...
Mesajul transmis de Florin Piersic de pe patul de spital. Ce se întâmplă cu marele actor
Băsescu a dat politica pe activism social. Fostul președinte a devenit ong-ist
Băsescu a dat politica pe activism social. Fostul președinte a devenit ong-ist
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are...
BOMBA anului în showbiz! Anamaria Prodan şi Reghecampf s-au împăcat! „Nu mai are sens să ne mai facem de râs în faţa României!”
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane...
Firmele care au primit, înainte de campania electorală, contracte de sute de milioane de lei de la primăriile conduse de Clotilde Armand, Radu Mihaiu și Robert Negoiță. Cine le controlează
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește...
Îngrășământul ideal pentru roșii, ardei și castraveți. Aplică-le acest tratament și vor crește într-o bucurie