Life

Smiley, decizie radicală legată de cariera profesională. Ce planuri are antrenorul de la Vocea României

Smiley, hotărâre surprinzătoare în privința industriei muzicale. Care sunt schimbările pe care le are în plan vedeta de la Pro TV.
14.11.2023 | 19:30
Smiley decizie radicala legata de cariera profesionala Ce planuri are antrenorul de la Vocea Romaniei
Smiley, hotărâre surprinzătoare în privința industriei muzicale. Care sunt schimbările pe care le are în plan vedeta de la Pro TV. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Cântărețul pe numele său din buletin Andrei Tiberiu Maria a luat o decizie radicală legată de cariera profesională. Ce planuri are antrenorul de la Vocea României în perioada următoare. Are legătură cu pasiunea sa.

Smiley, hotărâre surprinzătoare în privința industriei muzicale. Care sunt schimbările pe care le are în plan vedeta de la Pro TV

Smiley este dispus să ia o hotărâre surprinzătoare în privința industriei muzicale. Care sunt schimbările pe care le are în plan vedeta de la Pro TV în privința numelui de scenă pe care l-a primit de la colegii din trupa SIMPLU.

ADVERTISEMENT

Consideră că i s-a potrivit de minune, chiar dacă are și zile în care nu este tocmai fericit. Nu regretă că nu este cunoscut de fani cu numele din buletin, însă se gândește serios să renunțe la apelativul cu care a devenit celebru.

„Cred că mi s-a potrivit foarte bine porecla asta. M-au întrebat mulți oameni de ce mi-am pus numele ăsta sau de ce mi-am pus numele ăsta de scenă. Și le-am spus că nu mi l-am pus, l-au pus colegii mei de la Simplu.

ADVERTISEMENT

Cred că mi se potrivește foarte bine. Nu în toate zilele. Cred că artistul Smiley e o treabă, asemănătoare cu Andrei, dar în multe privințe diferită. Dar m-am gândit să renunț la Smiley, cu totul, la un moment dat.

Probabil că se va termina și povestea asta, dar nu curând”, a mărturisit Smiley într-un interviu pentru digifm.ro. Antrenorul de la Vocea României este strigat pe numele din buletin numai de apropiați.

ADVERTISEMENT

Despre cine cântă Smiley în piesele sale

În același interviu Smiley a fost întrebat despre cine cântă în piesele sale, așa cum este în cazul melodiei Îndrăgostiți care a fost lansată în anul 2016. Vedeta de la Pro TV a dezvăluit că la vremea respectivă nu începuse relația cu Gina Pistol.

Povestea lor de dragoste a început câteva luni mai târziu, la începutul lui 2017. De atunci cei doi sunt de nedespărțit, iar de mai bine de 2 ani și jumătate sunt părinții unei fetițe, Josephine. Mai târziu artistul i-a dedicat toate versurile frumoasei blondine.

ADVERTISEMENT

„Asta m-a întrebat și Gina și i-am spus că e despre ea. Nu eram cu Gina atunci. Deci, toate piesele de dragoste sunt pentru Gina”, a mai spus Smiley, mai arată sursa menționată mai devreme.

ADVERTISEMENT
Tags: