Life

Smiley, declarație surprinzătoare despre Laura Cosoi. Ce a putut să spună despre fosta iubită

Smiley a făcut o declarație surprinzătoare despre fosta iubită, Laura Cosoi, în cadrul emisiunii SuperStar România.
27.09.2021 | 23:59
Smiley declaratie surprinzatoare despre Laura Cosoi Ce a putut sa spuna despre fosta iubita
ADVERTISEMENT

Smiley a făcut o declarație surprinzătoare despre Laura Cosoi în cadrul emisiunii SuperStarRomânia, unde este jurat. Cei doi s-au despărțit cu mulți ani în urmă, după cinci ani în care au format unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc.

Discuția a pornit după ce o concurentă a venit pe scena show-ului de talente de la Pro TV. Jurații au fost de părere că tânăra seamănă foarte bine cu Laura Cosoi, lucru pe care l-a observat și iubitul Ginei Pistol.

ADVERTISEMENT

Smiley, declarație surprinzătoare despre Laura Cosoi. Ce a putut să spună despre fosta iubită

Smiley a făcut o declarație surprinzătoare despre fosta sa parteneră, Laura Cosoi. Cei doi s-au despărțit acum nouă ani, iar ruptura dintre ei i-a șocat pe fani, care se așteptau ca cei doi să se căsătorească.

Artistul și-a adus aminte de fosta parteneră după ce o concurentă blondă a urcat pe scena SuperStar România. Jurații au remarcat asemănarea dintre ea și Laura Cosoi, despre care Smiley a spus că este „o femeie mișto”.

ADVERTISEMENT

„Da, semăna un pic cu Laura, dar nu atât de tare. Cu Laura Cosoi”, a spus Smiley.

Raluka a intervenit și i-a spus colegului ei că tânăra de pe scenă seamănă cu fosta lui iubită, dar atunci când era mai tânără: „Mi se părea că are direct fața Laurei când era ea mai mică”.

„Eu o știu pe Laura Cosoi. Adică știu cine e. Îmi pare foarte exemplară Laura Cosoi mie”, a continuat Carla’s Dreams.

ADVERTISEMENT

Smiley i-a uimit pe colegii de la masa juriului atunci când a descris-o pe fosta lui iubită. „E o femeie mișto. Recunosc, am gusturi bune la femei. Sunt eu dobitoc pe alocuri, dar asta e…”, a declarat partenerul Ginei Pistol.

De ce s-au despărțit, de fapt, Smiley și Laura Cosoi

Recent, bunica Laurei Cosoi a făcut dezvăluiri despre despărțirea dintre nepoata ei și Smiley. La acea vreme, cei doi au declarat că decizia despărțirii a fost una de comun acord și nu au dat foarte multe detalii despre acest subiect.

ADVERTISEMENT

Bunica actriței a oferit mai multe detalii în cadrul unei emisiuni. Aceasta a spus că Smiley ar fi plâns din cauza Laurei Cosoi, care ar fi pus capăt poveștii de iubire care dura de mai bine de cinci ani.

Actrița ar fi decis să se despartă de Smiley după ce acesta i-ar fi spus că nu vrea să se căsătorească. Bunica Laurei Cosoi a mai spus că artistul ținea foarte mult la publicitate și bani la acea vreme.

A zis că el nu se însoară, adică nu face căsătorie și să rămână așa. Laura a zis că nu e creștinește să rămână o viață așa, până când el o să vrea să facă o căsătorie. Și apoi, Smiley ținea mult la publicitate și bani.

(…) Când a venit Smiley acasă a găsit casa goală. El a venit și a căutat-o și ea i-a spus: rămânem prieteni, atât, gata. A treia seară, el a venit și a cântat aici, într-o discotecă în Păcurari.

Acolo a fost și nepotul meu, care mi-a zis: După concert ne-am dus undeva și Smiley a cumpărat 5 sticle de whisky și ne-a îmbătat pe toți, numai el nu a băut.

Și m-a rugat: Laura, vorbește cu Laura să se împace cu mine. Mamă, a plâns Smiley după Laura!”, a declarat aceasta în cadrul emisiunii Exclusiv VIP de la Prima TV.

Anul trecut, Laura Cosoi a vorbit despre relația cu Smiley. Blondina a declarat că motivul despărțirii ar fi fost o problemă legată de comunicare.

Laura Cosoi este căsătorită cu Cosmin Curticăpean din 2015, iar în 2018 a venit pe lume prima lor fetiță, Rita. Cei doi mai au o fetiță, Vera, născută anul trecut.

Smiley a devenit și el tătic în luna martie, atunci când s-a născut fiica lui și a Ginei Pistol, Josephine.

ADVERTISEMENT