Life

Smiley, fotografiat într-o ipostază emoționantă alături de fiica lui. Gina Pistol a făcut publică imaginea

Gina Pistol i-a fotografiat pe Smiley și pe micuța Josephine într-un moment tată-fiică și a publicat imaginea emoționantă pe rețelele de socializare.
30.01.2022 | 18:11
Smiley fotografiat intro ipostaza emotionanta alaturi de fiica lui Gina Pistol a facut publica imaginea
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc. În urmă cu câteva luni, a venit pe lume și primul lor copil, o fetiță, care le-a întregit familia.

Aceștia au profitat de vremea frumoasă din ultimele zile și au ieșit la o plimbare în parc, iar micuța Josephine nu a rămas acasă. Gina Pistol a publicat, în mediul online, o fotografie emoționantă, în care Smiley apare alături de fiica lor.

ADVERTISEMENT

Cum i-a fotografiat Gina Pistol pe Smiley și pe Josephine?

Smiley și Gina Pistol au profitat de zilele însorite și au ieșit la plimbare, în parc, alături de fiica lor, Josephine. Realizatoarea de televiziune a imortalizat momentul în care artistul o îmbrățișa pe micuță și a publicat fotografia pe Instagram.

smiley împreună cu josephine
Gina Pistol a publicat fotografia emoționantă cu Smiley și micuța Josephine.
Sursa foto: Instagram

În imagine se poate observa că artistul este topit după fiica lui, pe care o strânge în brațe. La rândul ei, micuța Josephine stă liniștită, cuibărită la pieptul tatălui său.

ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol, un cuplu apreciat de public

În același timp, Smiley a publicat o fotografie în care apare alături de Gina Pistol, în timp ce se plimbă cu bicicletele. Cei doi sunt îmbrăcați lejer, iar chipul vedetei de la Antena 1 este luminat de soare și zâmbet.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de smiley_omul (@smiley_omul)

„Pentru o duminică frumoasă…bucurați-vă că sunteți!”, a scris Smiley în dreptul imaginii.

ADVERTISEMENT

Publicul a remarcat apropierea dintre cei doi și s-a grăbit să-i felicite pentru relația frumoasă pe care o au, dar și pentru naturalețea afișată.

„Felicitări pentru faptul ca postați o viață naturală și realâ. În ziua de azi rețelele de socializare sunt pline de poze perfecte, siluete perfecte, familii fără griji și fără stres, iar naturalețea este ceva fals!

ADVERTISEMENT

Gina este absolut minunată cu sinceritatea ei în calitate de mamă și mă bucur că sunt din ce în ce mai multe persoane publice care prezintă lucrurile cum sunt de fapt.”, le-a transmis o urmăritoare.

„Au ieșit deja florile? Pare ca ai un ghiocel frumos lângă tine.”, a scris altcineva.

Gina Pistol și Smiley vor forma o echipă și pe platourile de filmare

Recent, Gina Pistol și Smiley au anunțat că vor juca împreună în filmul Odată pentru totdeauna, regizat de Iura Luncașu. Cântărețul va interpreta rolul lui Alex, un tânăr care traversează o perioadă dificilă, luptându-se cu depresia.

Gina Pistol, va apărea și ea în film. Vedeta a mai avut o apariție scurtă, alături de iubitul ei, în cadrul producției Oh, Ramona.

ADVERTISEMENT