Life

Smiley și Gina Pistol, în culmea fericirii: „Când l-am anunțat că sunt însărcinată, a sărit în sus de bucurie”

Gina Pistol și Smiley au primit o veste foarte importantă și sunt în culmea fericirii. Este vorba despre venirea pe lume a unui bebeluș.
09.10.2023 | 14:15
Smiley si Gina Pistol in culmea fericirii Cand lam anuntat ca sunt insarcinata a sarit in sus de bucurie
Gina Pistol și Smiley au primit o veste mare. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley sunt în culmea fericirii. Una dintre cele mai bune prietene ale lor este gravidă și urmează să aducă pe lume o fetiță, iar artistul și soția sa se pregătesc să o primească în familia lor.

Smiley și Gina Pistol, motive de fericire. Buna lor prietenă urmează să aducă pe lume o fetiță

Alina Dincă, fosta concurentă de la Vocea României, lucrează în echipa lui Smiley încă din anul 2011, ca vocal coach, iar între ei există și o prietenie foarte strânsă. Recent, artista s-a căsătorit civil, ocazie cu care a dat și vestea cea mare.

ADVERTISEMENT

Prietena lui Smiley urmează să aducă pe lume o fetiță, astfel că este ca și cum în familia sa și a lui Smiley o să mai apară încă un bebeluș. Alina Dincă a menționat că sarcina nu a fost una surpriză și că ea și soțul său au planificat să devină părinți.

Acum se află în primul trimestru de sarcină și până acum nu s-a confruntat cu probleme. Mai mult de atât, cu excepția unei săptămâni în care a avut nevoie de mai multă odihnă, a dus la capăt toate îndatoririle pe care le avea de îndeplinit.

ADVERTISEMENT

„Cumva, ne așteptam să se întâmple, așa că surpriza nu a fost atât de mare. Am fost și suntem doar mulțumitori lui Dumnezeu că lucrurile s-au întâmplat așa cum ne-am dorit, iar bebe e bine și crește sănătos. Vom avea o fetiță.

Zilele trecute am făcut un party cu ocazia cununiei, într-o locație de vis din centrul Bucureștiului, la piscină, și am profitat de ocazie să aflam și sexul bebelușului. S-au făcut pariuri, s-au scris mesaje într-o carte de amintiri, s-a cântat și s-a dansat și ne-a părut rău că s-a terminat”,a  declarat Alina Dincă pentru unica.ro. 

ADVERTISEMENT

Cum a reacționat juratul de la Vocea României când a aflat

alina dincă smiley cununie civilă copil baloane nunta rochie de mireasă
Alina Dincă îi cunoaște de mulți ani pe Smiley și pe Gina Pistol.
Sursa foto: colaj Fanatik/ Instagram

Când a aflat că prietena lui este gravidă, Smiley a fost în culmea fericirii. La fel se poate spune și despre Gina Pistol, care a căutat toate cărțile pe care le-a citit în perioada în care era gravidă cu Josephine și i le-a înmânat Alinei.

„Legat de prietenia noastră, pe amândoi îi cunosc înainte să formeze un cuplu. Gina este o căldură de om. Când l-am anunțat pe Smiley că sunt însărcinată, a sărit în sus de bucurie.

ADVERTISEMENT

Iar Gina a început să caute cărțile pe care le-a citit în perioada în care era însărcinată și mi le-a dat pe toate. De fiecare dată când ne vedem îmi povestește la ce să mă aștept și cum să primesc tot ceea ce simt. E un sprijin important”, a mai spus Alina Dincă.

ADVERTISEMENT