Life

Smiley și Gina Pistol nu se mai ascund de ochii lumii. Ipostaza în care au fost surprinși

13.07.2020 | 13:26
Smiley si Gina Pistol nu se mai ascund de ochii lumii Ipostaza in care au fost surprinsi
ADVERTISEMENT

Smiley și Gina Pistol trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de aproximativ 3 ani și jumătate, însă au evitat să se afișeze împreună. Cei doi îndrăgostiți s-au ferit de ochii curioși ai lumii și abia în ultima vreme au fost surprinși în ipostaze tandre.

Artistul și frumoasa blondină nu și-au asumat relația de iubire decât abia recent, în ciuda faptului că lumea specula de mult pe marginea acestui subiect. Prezentatoarea de la Antena 1 și fostul component al trupei Simplu nu au vorbit despre relația lor, dar în perioada izolării au dat din casă.

ADVERTISEMENT

Recent prezentatoarea „Chefi la cuțite” a vorbit deschis despre sentimentele pe care le are pentru iubitul ei, iar acum a fost observată sărutându-se cu foc cu renumitul cântăreț după ce au luat masa în oraș. Așadar, nu s-au mai ferit de camere și s-au sărutat cu patimă, ulterior fiecare mergând în alt loc.

Gina Pistol și Smiley, sărut pasional în plină stradă

Frumoasa prezentatoare de la Antena 1 și Smiley și-au petrecut perioada de izolare împreună, însă se pare că cei doi amorezi nu locuiesc împreună. Se pare că renumitul cântăreț nu este pregătit să facă acest pas, Gina Pistol făcând naveta între apartamentul ei din Capitală și casa iubitului care se află în Cernica.

ADVERTISEMENT

Potrivit unor surse citate de cancan.ro, vedeta și artistul se văd destul de rar din cauza programului încărcat și asta numai în serile în care Smiley este liber, în ciuda faptului că prezentatoarea și-ar dori mai mult, chiar să se așeze la casa ei.

„Dacă bărbatul meu mă cere de soață înseamnă că o să-i port numele. (…) Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simțul umorului.

ADVERTISEMENT

Sunt mai glumeață de fel. Tot timpul fac glume, mai tâmpite, mai puțin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională”, spunea Gina Pistol în urmă cu ceva timp, potrivit sursei menționate mai devreme.

Gina Pistol, iubita ideală. Ce spune vedeta despre relația cu Smiley

„Ne respectăm foarte mult unul pe celălalt şi nevoile celuilalt. Cumva, eu şi Andrei ne-am găsit unul pe altul, pentru că îi înţeleg şi respect programul şi nu sunt genul de iubită cicălitoare, care să-i reproşeze că a stat prea mult la studio.

ADVERTISEMENT

Dacă petrece mai mult timp acolo decât mi-aş dori eu, mă duc şi eu la studio şi stau cu gaşca de acolo. E foarte interesant să vezi cum se naşte muzica!”, a declarat prezentatoarea „Asia Express” de la Antena 1 despre relația cu Smiley, informează okmagazine.ro.

 

 

 

ADVERTISEMENT