News

Șoc pentru fanii Survivor. Dan Cruceru nu va mai prezenta emisiunea de la Kanal D

29.12.2020 | 12:54
Soc pentru fanii Survivor Dan Cruceru nu va mai prezenta emisiunea de la Kanal D
ADVERTISEMENT

Îndrăgitul prezentator Dan Cruceru nu va mai prezenta Survivor începând cu sezonul doi al emisiunii de pe Kanal D.

Cruceru revenea în televiziune pentru a prezenta Survivor, după o pauză de mai mulți ani, însă a decis, din nou, să se retragă.

ADVERTISEMENT

Bărbatul vrea să se concentreze pe mai multe proiecte personale, în special pe mai multe afaceri pe care le-a dezvoltat de la zero.

Dan Cruceru nu va mai prezenta emisiunea Survivor

Mesajul despărțirii de Kanal D a fost publicat pe Facebook. „Închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine.Taticool și Taticool Shop sunt două afaceri pornite de la zero, care au nevoie de prezența mea mai mult ca oricând.

ADVERTISEMENT

Anul acesta, am deschis un nou magazin la Cluj- Napoca, am extins portofoliul de branduri premium pe care le aducem în România, avem multe planuri de pus în practică pentru 2021.

Familia mea are și ea nevoie de mine. Aproape șase luni fără ei a fost un obstacol greu de depășit. Când m-am întors, fiul meu cel mic aproape că mă privea ca pe un străin. Întâmpin 2021 la fel cum mă știți: cu zâmbetul pe buze, cu gânduri mari și proiecte noi. Dar închei povestea Survivor aici. E cel mai bine așa, mai ales pentru mine”, a anunțat Cruceru.

ADVERTISEMENT

Înainte de a prezenta emisiune Survivor, Dan Cruceru a fost realizator la Acasă TV și Prima TV. Ultimul proiect la care a lucrat, înainte de Survivor, a fost emisiunea Poveștiri Adevărate la Acasă TV.

În paralel, Cruceru a fondat în 2015 un blog de parenting apreciat de tăticii din România.

Survivor, practic continuatorul emisiunii Exatlon, a fost câștigat de Elena ionescu, fosta solistă a formației Mandinga. Conform paginademedia.ro, în sezonul 2 au fost deja convinși să participe Jador, Costi Ioniță, Cătălin Moroșanu, Alexandra Stan sau cântăreața Amna.

ADVERTISEMENT